«Починається концерт»: Ігор Ніколаєв поділився забавним відео з участю дочки

1118

37-річна Юлія Проскурякова і 59-річний Ігор Ніколаєв зовсім недавно відзначили 9 років у шлюбі: зоряна пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку, якому ось-ось виповниться 4 роки. Зіркові батьки душі не чують у своїй спадкоємиці і з задоволенням діляться веселими роликами в особистих блогах.

НиколаевФото: Instagram @igor_nikolaev_music

Зоряна спадкоємиця зростає різнобічної та творчої дівчинкою. Вона обожнює музикувати разом зі знаменитим батьком. Цього літа, під час відпочинку в Юрмалі вона навіть вигадала разом з ним пісню. Юлія не змогла не поділитися в особистому блозі чудовим відео, де тато і дочка виконують її разом.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Jun 23, 2019 at 12:33am PDT

А трохи пізніше дружина Миколаєва опублікувала в особистому блозі відео, на якому Ніка завзято грає на губній гармошці.

Принцеса Ильяна-Вероніка та її губна гармошка! Композиція «На сон грядущий» — імпровізація, — кумедно підписала ролик Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Sep 21, 2019 at 12:01pm PDT

Мабуть, дівчинка дійсно збирається піти по стопах батьків-музикантів і стати співачкою. Сьогодні щасливий тато опублікував в особистому блозі забавний відеоролик, на якому Ніка виконує його пісню «Таксі»:

З ДНЕМ МУЗИКИ ВАС, ДРУЗІ!!)🎹😂👏🏻💥 — підписав ролик Миколаїв.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Oct 1, 2019 at 1:04am PDT

Шанувальники залишили зірковій сім’ї безліч приємних слів на коментарів:

Вероничка принадність 👍🏼👍🏼👍🏼

Принадність. Чарівна малятко ❤️

Майбутня зірочка 😍

Вероника, дочь НиколаеваФото: Instagram @uliaveronika

Я бачу в дочки як свої риси, так і Ігоря. Вона у нас така цікава зростає, чудова, просто розумниця. Вероніка дуже музичний дитина: якщо ми гуляємо, і десь грають вуличні музиканти, вона завжди зупиняється, починає танцювати. Їй подобається співати: її улюблена пісня — «Крилаті гойдалки». Вероніка малює, також ми разом робимо вироби, — розповіла зоряна матуся в одному з інтерв’ю.

Юлия ПроскуряковаФото: Instagram @uliaveronika

До речі, Ніка не ходить в дитячий садок, проте вже потроху готується до школи. Дівчинка, незважаючи на юний вік, робить перші успіхи у вивченні англійської мови. З нею займається няня — носій англійської мови, яка не говорить по-російськи, тому маля говорить з нею тільки по-англійськи.

Фото на анонс: Instagram @igor_nikolaev_music, @ifreetime