Шик, блиск … Некрасота: 25 невдалих блискучих суконь зірок

850

Блискучі сукні самі по собі служать прикрасою. У таких непоміченою залишитися складно. Але деякі знамениті красуні примудряються вибрати самі невдалі варіанти і виглядають в них безглуздо. Приклади — в нашій добірці.

емі гудхарт наочно показала, як можна переборщити з блиском. Плаття, всипане різнокольоровими дзеркальними паєтками, вона доповнила такими ж чобітьми. Від такої розкоші можуть розболітися очі.

Взагалі, блискуче плаття-річ самодостатня. І доповнювати її яскравими аксесуарами не варто. Так само, як і перевантажувати деталями: рюшами, оборками, бантами. Особливо з іншої тканини-виглядає це так, ніби дизайнеру не вистачило тканини і він пришив до одного вбрання частину іншого. Приклад тому-плаття ніколь кідман.

Ще одна небезпека успанних блискітками і паєтками нарядів в тому, що вони можуть «намалювати» своїй власниці животик, навіть якщо та — супермодель з ідеальною фігурою. Що вже говорити про те, у кого на талії дійсно є парочка зайвих кілограмів.

дуа липа , наприклад, пампушкою ніколи не була, але золоте плаття створило враження, що зірка тільки й робить, що їсть тістечка.

хейлі стейнфілд і наталі кабезас наділи такі короткі і блискучі сукні, що це виглядало просто вульгарно. Співачка анн-марі і модель лотті мосс вибрали невдалий крій і колір — їх вбрання схожі на поблискуючі целофанові пакети для сміття. До речі, тон такому сумнівному тренду задала кейт вінслет ще в 2016 році.

енн хетеуей невдало обтягнула золотим вбранням живіт. марго роббі перестаралася з декором. Ну а плаття бібі рекси було немов зшито з невдало порваної фольги.

Більше невдалих блискучих нарядів зірок дивіться в нашій фотогалереї.

+16

Ліда буслаєва