Щасливі моменти: донька вчиться ходити Нюши

1137

Співачка Нюша – не тільки популярна співачка, але і молода мама. 6 листопада минулого року у неї з чоловіком Ігорем Сивовым з’явилася дочка, ім’я та личко якої батьки не розкривають. В особистому блозі артистки не так часто з’являються відео і фотографії малятка, і шанувальникам вже не терпиться побачити її.

Читайте також:Веселі «развивашки»: Нюша продемонструвала, як грає з донькою

Нагадаємо, у Ігоря Сивова троє дітей – дочка співачки Нюши і двоє синів від першої дружини Олени. Незважаючи на другу сім’ю і велику зайнятість на роботі, Сівов багато часу приділяє хлопчикам, бере їх з собою на відпочинок та проводить з ними вільний час, а Нюша ладнає з хлопчиками. Так, наприклад, в новорічні свята зірка разом з чоловіком і його старшим сином відправилася в парк динозаврів в Орландо. Фото і відео співачка опублікувала в особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jan 6, 2019 at 2:17am PST

© Instagram @igorsivov

Молоді батьки душі не чують у своїй крихті і регулярно діляться першими дитячими досягненнями з шанувальниками. Нещодавно, наприклад, артистка опублікувала відео, на якому маля намагається читати дитячу книжку. Щоправда, дівчинка трохи вередує, як зазначає мама:

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 8, 2019 at 3:55am PDT

А сьогодні щасливий татусь виклав у свій особистий блог відео, на якому малюк вже намагається ходити. На кадрах видно, що у дитини світле волосся, як у батька, проте личко дочки Сівов все ще не показує.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 20, 2019 at 12:56am PDT

Незважаючи на те, що пара не розкриває ім’я своєї спадкоємиці, в інтерв’ю журналу «7 днів» Нюша розповіла, за яким принципом вони його вибирали:

Можу тільки сказати, що дочці дали ім’я на честь когось із родичів. Вірю, що дитина хоча б частково, але повторює долю того, в честь кого названий. А я хотіла, щоб у моєї доньки була своя власна доля.

Знаменита матуся сказала, у доньки є повноцінне ім’я і його скорочений варіант. А також зізналася – вибір імені виявився непростим.

Нагадаємо, що Нюша і Ігор Сівов спочатку приховували свої стосунки від широкої шанувальників і навіть влаштували таємну романтичну весілля на Мальдівах в липні 2017 року.

© Instagram @igorsivovv

Читайте також:

  • У тата на руках: Нюша порадувала зворушливою фотографією з новонародженою донькою
  • Принцесі півроку: Нюша показала відео з донькою
  • «Я закохалася в цю крихітку»: сестра Нюши розповіла про першу зустріч з племінницею
Фото на анонс:особисті блоги зірок