Щасливі і закохані: Майкл Дуглас показав рідкісний кадр з весілля з Кетрін Зетою-Джонс

1496

Дивлячись на Кетрін Зету-Джонс і Майкла Дугласа, розумієш – їх шлюб посланий їм згори. Про це сам актор не раз говорив в інтерв’ю закордонним виданням. У Кетрін і Майкла навіть день народження в один день – 25 вересня. Акторові виповнилося 75 років, а його чарівній дружині – 50. Закохані привітали один одного з ювілеєм у соцмережах. Кетрін опублікувала відео, на якому зображений чоловік, забавно підписавши кадр:

З Днем Народження мене, З Днем Народження мене, З Днем Народження мене і мого чоловіка Майкла Дугласа! І всі, хто був зачатий на Різдво чи Новий рік, я вас всіх вітаю!

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Sep 25, 2019 at 3:55am PDT

Майкл Дуглас у своєму особистому блозі опублікував рідкісне фото з дружиною і написав ніжний пост:

З днем народження, люба! Я так тебе люблю і не можу дочекатися, щоб відсвяткувати наш особливий день разом!

© Instagram @michaelkirkdouglas

Читайте також:Дуже схожі: Майкл Дуглас показав миле фото з онукою

До речі, в листопаді подружжя відзначать ще одна радісна подія – 19-ту річницю весілля! Актора познайомив з його майбутньою дружиною Денні Де Віто. Доленосна зустріч пройшла на фестивалі в Довілі, де Зета-Джонс презентувала першу роботу — фільм «Маска Зорро» з Антоніо Бандерасом. Майкл і Кетрін зустрілися очима і відразу закохалися один в одного.

© Instagram @michaelkirkdouglas

Закохані одружилися в листопаді 2000 року, через кілька місяців після того, як на світ з’явився їхній син Ділан Майкл. Пишне торжество пройшло в Нью-Йорку, і Дуглас не поскупився. Весілля обійшлося акторам в 1,5 млн фунтів стерлінгів. Через три роки після весілля Кетрін народила дочку – Кері. Дівчинка росте справжньою красунею і вже блищить на червоних килимових доріжках!

© Instagram @michaelkirkdouglas, @dylan__douglas

Читайте також:Зірка народилася: дочка Майкла Дугласа написала пісню

Відзначимо, що в житті Дугласа і Зети-Джонс були не тільки радісні події. У 2010 році актора діагностували рак гортані. Кетрін так переживала за чоловіка, що сама потрапила в клініку з афективним розладом. Через рік хвороба, на щастя, відступила. Про це Майкл відкрито заявив журналістам.

© Instagram @michaelkirkdouglas
Фото на анонс: Instagram @michaelkirkdouglas