Щастя – бути поряд з тобою: Ігор Петренко з дружиною поділилися зворушливими спільними кадрами

1035

У цю п’ятницю відомий актор Ігор Петренко відсвяткував день народження. Йому виповнилося 42 роки. Його дружина, колега і актриса Христина Бродська зворушливо привітала чоловіка в особистому блозі і поділилася кадрами атмосферної фотосесії з чоловіком.

Зазвичай всі фотографії, які ми викладаємо в Instagram, обговорюємо разом, Але на це раз дозволю собі нишком зробити Це самостійно, тому що є Прекрасний Привід:Мій Улюблений і Рідний Чоловік! З кожним Роком, проходячи великий шлях, довжиною в цілих 365, а то й 366 днів, ми стаємо ще ближче один до одного. Щастя — Це бути поруч з тобою, коли важко; розповідати про те, що змушує тебе сміятися; вгадувати твої думки, коли ти ще не почав говорити; дивувати, коли ти цього зовсім не чекаєш!.. Люблю тебе! І з кожним роком усе сильніше!.. – привітала дружина Крістіна.

© Instagram @ikpetrenko

Захоплені шанувальники вітають улюбленого актора і його дружину зі святом і залишають теплі побажання зоряного сімейства.

Вітаю Вас, Ігоре, і Вашу чудову сім’ю з таким добрим, приємним, теплим святом! Ви неймовірний людина — справжній приклад талановитого, розумного, справедливого, турботливого чоловіка. Хочу побажати Вам величезної любові та щастя, успіху у всіх починаннях і як можна більше нових вражень і добрих людей на шляху!

Хлопці! Ігор і Христина! Ви надихаєте на цікаві проекти! Дякую що ви є! З днем Народження Ігор! Хай буде все як Ви хочете і навіть краще!

Які ж Ви прекрасні! Будьте щасливі, а ваші дітки здорові!

До речі, Ігор Петренко і Христина Бродська з тих зоряних пар, які воліють приховувати подробиці особистого життя. Саме тому вони вкрай рідко дають інтерв’ю про сім’ю і навіть створили спільний блог в Инстаграме, який ведуть від імені сімейної творчої студії «Пачидан». Знаменитості не часто оновлюють свій блог, так і сімейні кадри стали в ньому з’являтися лише зовсім недавно, тому кожне таке фото сприймається прихильниками як справжній подарунок.

Ви не уявляєте, як сильно мені хочеться прокричати всьому світу про те, як я щаслива! Але ми з Ігорем дотримуємося думки, що справжнє щастя любить тишу. Тому поки ділимося ним тільки один з одним, вже вибачте… – раніше пояснила скритність Христина.

© Instagram @s_pachidan

Нагадаємо, що Ігор і Христина познайомилися в 2012 році на зйомках серіалу «Шерлок Холмс» і відразу відчули симпатію один до одного. Артисти не афішували свої стосунки і вступили в законний шлюб, лише в 2016 році. Пара виховує трьох дочок, 4-річну Зофию-Кароліну, 2-річну Марію і дитину Єву, яка з’явилася на світ у січні цього року. Також Петренко підростають два сина, Матвій і Коренів, від попереднього шлюбу з актрисою Катериною Климової. Незважаючи на розлучення, вони зуміли зберегти дружні відносини, і зоряний батько бере безпосередню участь у вихованні хлопчиків і проводить з ними багато часу. Відомо, що вони відмінно ладнають з новою дружиною свого батька.

© Instagram @ikpetrenko

Сім’я і є головне в моєму житті. І я все віддав би за те, щоб дружина і діти були щасливі. Хочеться якось захистити їх від неприємностей, проблем, хвороб. Не завжди це виходить. Але я намагаюся як можу, – зізнався Петренко в одному з рідкісних інтерв’ю.

© Instagram @s_pachidan
Фото на анонс: Instagram @ikpetrenko