Ще одна весілля: чим брат Кейт Міддлтон здивував свою наречену

1423

В сім’ї Міддлтон зараз панує радісне хвилювання: 32-річний брат герцогині оголосив про заручини з 30-річною Ализой Тевене. Джеймс Міддлтон повідомив про це в особистому блозі.

Вона сказала «так». Наш секрет розкритий, але ми не могли не поділитися радісною новиною, – зазначив щасливий чоловік.

© Instagram @jmidy

Джеймс Міддлтон зробив пропозицію своїй обраниці в одному з найкрасивіших куточків Англії: Озерний край славиться лісами, пагорбами, луками і найчистішими озерами.

Тепер пальчик Ализы прикрашає кільце з сапфіром. Дивна річ, його дизайн нагадує помолвочные кільця сестер Джеймса – Кейт і Піппи Міддлтон. Великий сапфір в центрі – як на тому самому кільці, що принц Вільям подарував своїй обраниці. Нагадаємо, це прикраса колись належало леді Діані. А прямокутна форма і оздоблення дрібними діамантами – тут натхненням могло служити обручку Піппи Міддлтон.

© Instagram @dofcambridge

Невже брат відомих британок вирішив відтворити в найважливішому кільці для своєї нареченої те, що йому сподобалося в їх прикрасах? Спробуємо припустити, що могло стати причиною. Може, Джеймс таким чином хотів висловити повагу своїм сестрам? Або ж зробив своєрідний мікс від кілець в надії, що у нього теж буде успішний шлюб, як у Кейт і Піппи?

Читайте також:Канікули на Карибах: Піппа Міддлтон показала новонародженого сина

Нагадаємо, майбутні закохані познайомилися в липні 2018 року в South Kensington, коли Ализа попросила дозволу погладити одну з собак Джеймса. У січні щаслива парочка відпочивала разом з Піппою Міддлтон і Джеймсом Мэттьюсом в Сент-Бартс. У травні Джеймс Міддлтон поділився першим спільним знімком з Ализой. Мила деталь: парочка була одягнена в однаковий одяг.

© Instagram @jmidy

Після цього закохані разом виходили в світ: відвідали весілля леді Габріелли Віндзор і Томаса Кінгстона, спостерігали за тенісним матчем на чемпіонаті Вімблдон… Відзначимо, що в особистому блозі Джеймса Міддлтона перш головними героями були його улюблені собаки. Тепер же вихованцям явно доведеться потіснитися…

© Instagram @jmidy

Що відомо про Алізе Тевене: до переїзду до Великобританії, який відбувся шість років тому, дівчина жила в Чилі, Індонезії та Бельгії. Володар ступеня магістра в області інвестицій і фінансів з Лондонського університету королеви Марії. Захоплюється лижним спортом.

За словами батька Ализы, Жана-Габріеля Тевене, його дочка підкорив британський шарм Міддлтона, і вона шалено щаслива. Тато нареченої розповів, що своє ім’я дівчина отримала на честь вітру:

Мою дочку назвали на честь моєї першої любові – віндсерфінгу і вітру Алізе, наповнює вітрила.

Що відомо про нареченого: Джеймс Міддлтон раніше зустрічався з 40-річною актрисою Донної Ейр. Ці відносини завершилися після п’ятирічного роману. До речі, нинішня обраниця Джеймса схожа на його колишню любов…

Читайте також:Екс-кохана принца Гаррі Крессида Бонас виходить заміж за Гаррі…

Відомо, що молодший брат герцогині Кембриджської зараз працює гідом в готелі в Glen Affric Lodge недалеко від Лох-Несс після того, як його бізнес з виробництва солодощів поніс фінансові збитки. За три роки – майже 240 млн рублів. Зазначимо, що роботодавцем Джеймса є Девід Меттьюс – свекор Піппи Міддлтон.

© Instagram @masterpieceestates

А адже і в британській королівській родині готуються до весілля. Про свої заручини нещодавно повідомили принцеса Беатріс і її коханий Едоардо Моцци.

© Instagram @princesseugenie

Чекаємо гарних новин від щасливих пар!

Фото на анонс: Instagram @winecoffeenews, @7sisters.ru