Батькова дочка: співачка Ханна і Пашу перестали приховувати обличчя дочки

795

28-річна Ганна Іванова, відома під творчим псевдонімом Ханнаі її чоловік, 35-річний Павло Кур’янов (Пашу), вперше стали батьками у вересні минулого року. У них народилася дочка, ім’я якої зіркові батьки досі тримають у таємниці. Відомо лише, що воно починається на букву «А». Шанувальники вважають, що дитину назвали на честь мами – Анною, проте зоряна пара ніяк не коментує ці чутки. Зате відомо домашнє прізвисько малятка: Ханна ніжно кличе дівчинку Зефіркою.

Читайте також:Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників

Ханна и Пашу с дочкой© Instagram @offi_hanna

Зараз Ганна і Павло насолоджуються сімейним відпусткою на Мальдівах. Співачка регулярно ділиться барвистими відпускними кадрами, а днями практично показала личко доньки. До цього всі фотографії з малюком були зняті зі спини, збоку або її обличчя було закрито емодзі. Більшість фанатів зійшлися на думці, що дівчинка – копія тата.

Ханна и Пашу с дочкой© Instagram @offi_hanna

У це воскресіння Ханна опублікувала в особистому блозі чудову фотографію, на якій Павло разом з дочкою купаються в басейні і приймають сонячні ванни.

Ось таке у нас ранок ❤️ Доброго ранку мої дорогі!! Посміхніться і починайте цей день з думкою, що цей день пройде ідеально 🙌🏽, – підписала фото зіркова матуся.

Pashu с дочкой© Instagram @offi_hanna

Захоплені шанувальники залишили безліч коментарів і остаточно переконалися, що дитина неймовірно поъожа на свого батька.

Фото передає всі неймовірні емоції і любов папи до доньки) чудові!

Ханна, щастя вам і здоров’я маленької принцеси

Боже, моє серденько тріпоче… як же це мило🤤. Зефирка найкрасивіша!

Татова доча😍

Такий пупс👍тато і дочка👍❤️❤️

Ханна и Пашу с дочкой© Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, що Павло і Анна познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International, де вона посіла перше місце. 10 червня 2015 року закохані одружилися в Кутузовському Загсі Москви, а через місяць провели урочисту церемонію на італійському острові Капрі.

Не узнать: певица Ханна показала нежное фото со своей свадьбыНе впізнати: співачка Ганна показала ніжне фото зі свого весілля

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Павло розповів, чому вони з дружиною обрали саме Капрі і зізнався, що планував весільне торжество півроку.

Оскільки свято проводилося не в Росії, то і підготовка потрібна була відповідна. Розписувалися ми в Москві, на Кутузовському загсі. Там були тільки наші батьки і близькі друзі, але саме торжество хотілося зробити красивим і незабутнім. У минулому році, під час відпочинку на острові Капрі, ми були на маяку і звідти дивилися на захід, а повз проходила низка гостей з італійської весілля. Це було як у кіно. І ми вирішили: якщо шлюб, то тільки там.

Свадьба Ханны и Пашу© Instagram @offi_hanna, @pashuofficial

Читайте також:

  • Тиха гавань: співачка Ханна з чоловіком будують будинок
  • Ханна розповіла, як їй вдалося повернутися у форму через 1 місяць після пологів
  • Зворушливі кадри: дочка Ханни грає з бабусею і дідусем
Фото на анонс: особисті блоги зірок