Що краще вибрати — нарощування або ламінування вій

2021

Зміст:

  • Плюси і мінуси нарощування
  • Достоїнства і недоліки ламінування
  • Чим відрізняється одна від іншої процедура
  • Щоб вирішити, що краще – нарощування або ламінування вій, потрібно розібратися в технології проведення кожної процедури. Також слід врахувати можливі протипоказання.

    Плюси і мінуси нарощування

    Нарощування – це приєднання за допомогою спеціальних складів штучних волосків до натуральних вій. Може бути пучковим або поресничным. У першому випадку сеанс проходить швидко, менше 2 годин, але і надовго нові вії не затримаються – максимум 5 днів. Поресничный сеанс триває від 120 до 250 хвилин. Тримається краса до 3 місяців.

    Що краще — нарощування або ламінування вій — залежить від переваг і протипоказань.

    Основною перевагою нарощування вважається вибір довжини вій та можливість її корекції в будь-який момент. Можна обійтися без використання туші.

    Але у естетичної процедури є недоліки:

    • необхідність корекції максимум через місяць;
    • неможливість відвідувати сауну, солярій, гарячі пляжі;
    • ризик втрати власних вій, якщо вони ослаблені.

    Відгуки застосовували технологію кажуть, що носіїв контактних лінз краще не застосовувати нарощування. Штучні волокна посилюють дискомфорт очей. А з-за частої зміни лінз через лічені дні від краси нічого не залишається. Нарощування заборонено проводити при астмі, захворюваннях очей, дерматитах.

    Достоїнства і недоліки ламінування

    На вії наносять спеціальний склад, який сприяє їх зміцненню і подовження. Він робить вії товстими, блискучими і пишними.

    У процедури є протипоказання. До них відносяться:

    • підвищена чутливість до компонентів препарату – кератину, вітамінів або забарвлюючим пігментів;
    • вагітність і період лактації;
    • реабілітаційний період після операції по відновленню зору або пластики повік;
    • очні захворювання.

    Але й переваг у ламінування чимало. Це відновлення структури вій, відсутність необхідності використовувати туш, поліпшення стану шкіри повік, можливість проводити маніпуляції самостійно. Результат зберігається на тривалий час – до 4 місяців. Однак якщо вії короткі й рідкі, ефекту від ламінування майже не буде.

    Чим відрізняється одна від іншої процедура

    Головна відмінність – в самій технології. Але й ефект буде різний. Нарощені вії роблять погляд розкритим. А при використанні технології 3D можна отримати ефект, як у голлівудських зірок. Після ламінування погляд стає чарівним, але при цьому зберігається його природність. Покриті кератином волоски не обтяжують повіки.

    чем отличаетсяДізнавшись, чим відрізняється ламінування від нарощування вій, можна зробити правильний вибір.

    Якщо говорити про те, що краще, слід відштовхуватися від переваг і недоліків кожної процедури та індивідуальних особливостей. Так, якщо природа зовсім не обдарувала вас густими віями, варто віддати перевагу нарощування. Воно підійде представникам творчих професій, для яких шик – візитна картка. Не протипоказане майбутнім і годуючим матусям. Але якщо ви користуєтеся лінзами, процедура не підійде. А ось ламінування – цілком.

    Також використання живить і зміцнює складу варто віддати перевагу ценительницам природної краси і тим, хто не любить салонні процедури. Адже нарощені вії там не тільки роблять, але і знімають. Та й тривалість сеансу ламінування менше – максимум 45 хвилин.

    З ламінованим віями можна відмінно виглядати в туристичній поїздці, на пляжі, відвідувати лазню і сауну, купатися в басейні або природному водоймищі.

    Ламінувати вії після зняття нарощених не тільки дозволено буквально через добу, але і корисно для їх відновлення.

    До речі, обидві процедури слід відрізняти від ще однієї маніпуляції. Вона називається ботокс вій. У цьому випадку токсичний препарат не блокує м’язи, а надає волоссю силу, міцність і гнучкість. Додатково ботокс стимулює регенерацію клітин, змушуючи вії рости і відновлюватися швидше. Мінус процедури полягає в тому, що сеанс триває майже цілий день і коштує дорого.

    Розмірковуючи, що вибрати – наростити або ламінувати вії, спирайтеся на свої уподобання, фізичні можливості і протипоказання. Для максимального ефекту в обох випадках краще довірити проведення сеансу професіоналам.

    Читайте також: чорні смужки на нігтях