Три богатирі підросли: Марія Кожевнікова показала синів

740

34-річна Марія Кожевнікова – щаслива багатодітна мама, актриса і громадський діяч. Особистий блог знаменитості наповнений новинами про те, що турбує зіркову матусю. Але частіше в ньому вона розповідає про своїх синів: 5-річного Івана, 4-річного Максима та дворічному Василя.

Читайте також:Зручно для Василька: Марія Кожевнікова показала коляску 2-річного сина

Є у хлопчиків і персональний блог, який веде Марія. У ньому тільки новини дітвори. Цього разу актриса поділилася фото з пляжного прогулянки. Ні, сім’я відпочиває в тропічних країнах. Знімок зроблений на березі або столичного водойми, або підмосковного.

Намагаємося «надихатися» перед снігом 🙈 і 15 градусами, які завтра обіцяють, – прокоментувала знімок від імені хлопчиків Марія Кожевнікова.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek

А в особистому блозі знаменитість опублікувала відео, в якому дітвора грає в воді. Передплатників Марії вразила фраза одного з її синів: «Мама, мені холодно, але не холодно». Ось він – чудовий зразок дитячої логіки!..

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Jul 28, 2019 at 8:37am PDT

Шанувальники актриси захопилися тим, як швидко ростуть її сини.

Василько вже братиків наздоганяє🤗виріс так швидко🤗

Мені здавалося, що зовсім недавно я бачила Вас з животиком, а Василько вже какоооой……

Чоловіки ростуть!

А Марія зізнається:

Досі не можу повірити, що я народила!

Зазначимо, зоряна матуся, як і раніше приховує обличчя молодшого сина. Втім, і старших дітей знаменитість розсекретила не відразу.

Читайте також:Відео: Марія Кожевнікова показала, як пройшов перший чемпіонат її сина

У день народження малюка вона поділилася з передплатниками:

І Ви вже вибачте мене і зрозумійте, але навіть сьогодні я не готова показати Волошки, поки хочу одноосібно насолоджуватися цим смачним дитиною.

А ось як називають хлопчика в родині, багатодітна матуся розповіла:

Вася, Василько, Василь, він же кудряш, він же булочка і мультяшка ❤️.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek

Зазначимо, що хлопчики в сім’ї Марії Кожевнікової та її чоловіка Євгена Васильєва ростуть справжніми богатирями. Майбутні чоловіки захоплюються спортом. Старші сини відвідують хокейні тренування. Їх улюблений дідусь, тато Марії — легендарний радянський хокеїст і дворазовий олімпійський чемпіон Олександр Вікторович Кожевников — служить прикладом неймовірною спортивної кар’єри. А первісток Іван, крім хокею, із задоволенням займається у футбольній секції і вже робить перші успіхи.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek

Чекаємо нових цікавих новин про трьох богатирів!

Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova