Юлія Барановська повторила «золотий» образ Дженніфер Лопес

730

Багато діячів російського шоу-бізнесу в ці дні знаходяться в місті Баку, який приймає щорічний музичний фестиваль «Спека». У числі гостей і телеведуча Юлія Барановська.

Знаменитість і багатодітна матуся поділилася емоціями від того, що відбувається дійства, прокоментувавши одне з своїх фото: «Усмішка щасливої людини, а по-іншому на фестивалі бути не може».

Юлия Барановская© Instagram @baranovskaya_tv

Для проходу на червоній гостьовий доріжці Юлія Барановська вибрала образ, який назвала так: «Сьогодні я золота». Його дизайнером є близька подруга телеведучої, і теж багатодітна мама – Інна Жиркова.

Юлия Барановская и Инна Жиркова© Instagram @baranovskaya_tv

Цьогорічний «золотий» образ Юлії Барановської в облягаючому комбінезоні нагадав вихід у світ іншої знаменитості – популярної американської актриси і співачки Дженніфер Лопес.

Дженнифер Лопес и Юлия Барановская в золотом комбинезоне© Instagram @zharafest, @blogger.sana

В золотому комбінезоні Джей Ло була під час участі у ток-шоу Джиммі Кіммела. Відомо, що дизайнером образу актриса є Michael Kors і вартість цього предмета гардероба становила на той момент (січень 2016 року), 12 000 доларів.

Відомо, що артистка небайдужа до подібних відтінків.

Дженнифер Лопес любит золотой цвет© Depositphotos, Instagram @jlo, @chrisappleton1

Зазначимо, що на музичний фестиваль Юлія Барановська приїхала, підтвердивши, що «з корабля на бал» – не просто крилатий вислів. Так дійсно буває…. А якщо точніше, не з корабля, а з каное… справа в тому, що телеведуча використовує літо і канікули з максимальною користю: зоряна мама була у відпустці з усіма своїми спадкоємцями.

Юлия Барановская c детьми в Камбодже© Depositphotos, Instagram @baranovskaya_tv

Знаменитість вирішила показати 13-річному Артему, 11-річною Яною і 6-річному Арсенію екзотичні місця, тому сім’я відвідувала Камбоджу.

Читайте також:

  • Юлія Барановська розкрила свій секретний засіб для боротьби зі зморшками
  • Як Мадонна: принцеса Євгенія показала модний образ з дитинства
  • Як у 49 виглядати на 35: секрети Дженніфер Лопес
Фото на анонс: © Instagram @baranovskaya_tv, @blogger.sana