Юлія Проскурякова прокоментувала інформацію про другу вагітність

2096

37-річна Юлія Проскурякова і 59-річний Ігор Ніколаєв зовсім недавно відзначили 9 років у шлюбі: зоряна пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку – 4-річну Вероніку.

Сьогодні Юлія опублікувала відео з недавнього концерту в Кремлі, вразивши шанувальників, адже саме в цьому платті артистка виступала більше чотирьох років тому, коли чекала свого першого дитини. Однак на цей раз співачка відразу ж спростувала чутки про другу вагітність, повідомивши у підписі до відео, що поки поповнення в родині не очікується.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Oct 13, 2019 at 4:13pm PDT

Нагадаємо, що у вересні 2016-го року Проскурякова опублікувала фотографію в цьому ж сукню і розповіла його історію:

Знайшла цю фотку і згадала, що тут я вже в положенні👼🏼😊 чекала Вероніку і намагалася знайти підходяще плаття, щоб не було помітно😉

© Instagram @uliaveronika

До речі, щодо поповнення в родині Юлія вже відповідала шанувальникам:

Звичайно, ми думаємо про це. Не можу сказати, що це відбудеться дуже скоро, але Вероніка вже просить » братика або сестричку. Вона дуже любить грати з ляльками, що являє себе мамою. Думаю, в майбутньому поповнення в нашій сім’ї трапиться.

Нагадаємо, що пара п’ять років мріяла про дітей, але у них ніяк не виходило. Постійні розмови про ймовірну вагітність боляче поранили Проскурякову, але вона не подавала виду. Вже після появи на світ доньки Вероніки вона розповідала, що страждала від питань про майбутніх спадкоємців.

Фото: Instagram @uliaveronika

До речі, зовсім недавно малій виповнилося 4 роки. Люблячий батько не зміг стримати своєї радості і з самого ранку поділився з шанувальниками зворушливими фотографіями з малятком, які супроводив ніжним привітанням:

УЛЮБЛЕНЕ СОНЕЧКО!!! 4!!!Вероніка залишає «автограф» на Дзеркалі Любові❤️ Щастя, Любові і Миру тобі, донечко!

© Instagram @igor_nikolaev_music

Нагадаємо, що у Ігоря Ніколаєва двоє дітей — 40-річна донька Юлія і 4-річна Вероніка. Вперше музикант став батьком, коли йому було 18 років. Доньку Юлію йому подарувала перша дружина Олена, з якою він разом навчався в школі. До речі, незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли дівчинка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jan 19, 2019 at 8:25am PST

Фото на анонс: особистий блог зірки