Юне обдарування: 4-річна дочка Ігоря Ніколаєва підкорила Мережа, придумавши мюзикл

540

37-річна Юлія Проскурякова і 59-річний Ігор Ніколаєв зовсім недавно відзначили 9 років у шлюбі: зоряна пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку. Зіркові батьки душі не чують у своїй спадкоємиці і з задоволенням діляться веселими роликами в особистих блогах.

Буквально днями зіркова спадкоємиця відсвяткувала свій 4-й день народження. Батьки зворушливо привітали її зі святом.

© Instagram @uliaveronika

З Днем народження, Доню! 4 роки щастя, 4 роки кіпіша, радості та любові!!!Будь здорова і щаслива, наша маленька единорожка-поні-співачка-танцордиско-актриса-вчителька-лікар. Ми любимо тебе! — написала в особистому блозі.

Маленька Ніка росте дуже музичної і творчої дівчинкою. У соцмережах її знаменитих батьків безліч відео роликів, на яких дівчинка співає і танцює, одна і разом з татом. А в ці вихідні Миколаїв порадував шанувальників веселим перфомансом Вероніки. Крихітка на ходу придумала справжній мюзикл про поні-єдинорога і не тільки розповіла татові історію, але й заспівала йому невеликий шматочок з майбутнього шедевра.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Oct 12, 2019 at 11:32am PDT

Вероніка складає мюзикл про Поні-єдинорога! Сюжет захоплюючий! НА НІЧ ДИВЛЯЧИСЬ! Лише б не лягати спати!)) — підписав відео гордий батько.

Шанувальники прийшли в захват від креативності та творчості зоряної спадкоємиці і залишають їй щирі компліменти.

Яка мила дівчинка!! Дуже талановита!! Ігор, ви щасливий татусь!!

Чудо маленьке які вони наївні, забавні, милі ці маленькі дітки! Коли дивишся і слухаєш їх фантазії хочеться жити! Здоров’я вашій дитині і вам батьки

Вся в тата (складати), артистичність-мамина))

Яка вона класна!!!!!!! Сама кльова із зіркових дітей!

До речі, в кінці вересня зіркова мама показала, як Ніка освоює новий музичний інструмент – губну гармошку. І виходить у неї для першого разу просто відмінно.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Sep 21, 2019 at 12:01pm PDT

Я бачу в дочки, як свої риси, так і Ігоря. Вона у нас така цікава зростає, чудова, просто розумниця. Вероніка дуже музичний дитина: якщо ми гуляємо, і десь грають вуличні музиканти, вона завжди зупиняється, починає танцювати. Їй подобається співати: її улюблена пісня — «Крилаті гойдалки». Вероніка малює, також ми разом робимо вироби. — розповіла Юлія в одному з інтерв’ю.

© Instagram @uliaveronika

До речі, прихильники впевнені, що Вероніка найбільше схожа на свою бабусю, маму Ігоря Ніколаєва, Світлану Митрофанівну. Відомо, що музикант дуже трепетно ставиться до своєї мами і коли він опублікував в особистому блозі зворушливий кадр з нею і маленькою донькою, ніяких сумнівів не залишилося – та ж відкрита посмішка, світле волосся і очі.

© Instagram @igor_nikolaev_music

Нагадаємо, що Вероніка не єдина дочка Ігоря Ніколаєва. Вперше музикант став батьком, коли йому було всього 18 років. Дочку Юлію йому подарувала перша дружина Олена, з якою він разом навчався в школі. До речі, незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли дівчинка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

© Instagram @igor_nikolaev_music
Фото на ананос: Instagram @uliaveronika