Яблучко від яблуньки: Юлія Проскурякова показала ніжне фото з бабусею

1185

37-річна співачка Юлія Проскурякова часто розповідає в особистому мікроблозі про свою сім’ю. Найчастіше пости присвячені улюбленій доньці Вероніці і дружину, музиканту Ігорю Ніколаєву. Однак показує виконавиця і старше покоління своєї сім’ї.

Юлія поділилася ніжним знімком з бабусею. На фото співачка зображена з Олександрою Олександрівною Bulatovoj. Знаменитість зазначила, що фото зроблено в селищі Верхня Сысерть, який розташований в Свердловській області. Зазначимо разючу подібність бабусі і внучки: той же розріз і колір очей, форма носа, брови вразлет.

© Instagram @uliaveronika

Читайте також:Кадри з минулого: Ляйсан Утяшева показала дитячі фотографії з мамою

Юлія Проскурякова пишається своєю бабусею. Нагадаємо, в День Перемоги співачка поділилася її фотографією. Олександра Олександрівна – учасниця Великої Вітчизняної війни, має нагороди.

© Instagram @uliaveronika

Чудово, коли в сім’ї ніжні стосунки з родичами. Парі Миколаїв-Проскуряков в цьому надзвичайно пощастило. Коли у представників старшого покоління з’являється можливість, вони обов’язково проводять вільний час з дітьми і внучкою, маленької Веронікою. Приміром, раніше Юлія Проскурякова публікувала рідкісне фото з батьками і донькою.

Ігор Ніколаєв також ділився зі своїми читачами свого блогу зворушливим фото з мамою і 3-річною донькою.

Урааа, бабуся приїхала! Внучка щаслива! – написав артист під постом.

© Instagram @igor_nikolaev_music

Зазначимо, що схожість у родині явно передається по жіночій лінії. Порівнюємо: Юлія Проскурякова схожа на бабусю, на свою маму.

© Instagram @uliaveronika

Шанувальники зіркової пари відзначають, що маленька Вероніка неймовірно схожа маму Ігоря Ніколаєва – Світлану Митрофанівну:

Як вони схожі бабуся і внучка! Неймовірно!

А на кого з представників старшого покоління більше схожі ваші діти?

Фото на анонс: Instagram @uliaveronika