Якась струнка! Согдіана повернулася до роботи через 20 днів після пологів

1247

Після народження дитини мами діляться на тих, хто щасливий піти в декретну відпустку і повністю присвятити себе дитині, і тих, хто поєднує роботу і материнство. Зрозуміло, велика частина турбот по догляду за малюком лягає в цьому випадку на надійних помічників.

Читайте також:Няня у спадок: Анастасія Шубская показала, хто допомагає їй у догляді за сином

35-річна Оксана Нечитайло, більше відомий під творчим псевдонімом Согдіана, стала мамою втретє 26 липня. Популярна співачка тоді поділилася щасливою новиною в особистому блозі.

З появою тебе, мій рідний!3650 г самої безмежної любові!

© Instagram @sogdianamusic

Читайте також:Тричі мама: Согдіана розповіла подробиці про свої незвичайні пологи

Напередодні пологів Согдіана ділилася планами на майбутнє і заявила, що йти в декретну відпустку не планує.

Як буду управлятися з трьома дітьми? У мене багато помічників. Папи беруть активну участь, є бабусі. Була і прекрасна няня. На цей раз подивимося, якщо вона буде потрібна, то візьмемо. Адже мене чекає робота, концерти.

…А ще і зйомки. Согдіана поділилася в особистому блозі новиною про те, що вже повернулася до роботи.

У променях сонця і спалахів сьогодні проходить мій день!

Робочий, знімальний, тепла!!! За будь глянцевою картинкою стоять годинник роботи, залучення, підготовки, – розповіла передплатникам знаменитість.

© Instagram @sogdianamusic

Користувачі Мережі відзначили, що багатодітна матуся через 20 днів після пологів виглядає чудово. Немає опуклого животика!

Боже, як — ніби і не народжували 👍. Ви у відмінній формі, браво

Прекрасна

Взагалі приголомшлива форма!!! Як це вдається!!!! 👍

Согдіана, ви прекрасна!😘😘😘😘😘😘😘😘

Читайте також:Анастасія Костенко: 6 днів після пологів — та ні животика!

Сподіваємося, що співачка розповість про те, як їй вдалося не набрати зайву вагу під час вагітності і так швидко відновити форму після пологів. Може бути, справа в тому, в очікуванні третього сина Согдіана воліла корисні перекуси?

Навіть якщо б переді мною поставили всілякі, рідкісні, екзотичні фрукти, ягоди… я все одно вибрала б персики! – ділилася раніше своїми думками з передплатниками знаменитість. – Люблю великі, стиглі! Щоб від одного дотику знімалася шкурка.

Можу кілограм з’їсти за раз!

До речі, любителі дієти, на замітку:

При дієті персики можна!!!

© Instagram @sogdianamusic

Калорійність одного персика вагою в 250 р «витягує» всього на 90 ккал і перетворюється в поживний, корисний дієтичний перекус. Дієтологи радять їсти фрукти або окремо, або разом з іншими, більш кислими фруктами — мандаринами, помело, ківі. При такому поєднанні поживні речовини корисного фрукта засвояться швидше і подарують відчуття ситості на 2-3 години.

Читайте також:Юлія Ковальчук поділилася простим рецептом перекусу за 1 хвилину

Нагадаємо, і до третьої вагітності Согдіана була володарка стрункої фігури. Зараз співачка виховує трьох синів: перворідний співачки Арджун народився в шлюбі з Рамом Говиндом восени 2007 року, Микаил – 22 березня 2010 року. Батьком другої дитини співачки є Башир Куштов. Про третій дружині співачки та її батька малюка відомо лише ім’я – Максим і те, що він державний службовець. Таємне весілля з обранцем, за словами Согдіани, відбулася ще в минулому році.

© Instagram @sogdianamusic

А коли ви повернулися в колишню форму після пологів?

Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic