Яка стильна! Дочка Дмитра Малікова вразила шанувальників фото в ретро-купальнику

434

Спадкоємиця музичного клану Малікова, чарівна Стефанія навчається на факультеті міжнародної журналістики МДІМВ і пробує себе в різних творчих іпостасях. Раніше дівчина займалася музичної та модельною кар’єрою, а минулої осені стала телеведучою передачі про зоряних дітей.

Читайте також:Як підріс: Стефанія Малікова опублікувала нові портрети молодшого братика

Стеха, як ласкаво називають її батьки, активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться новинами про себе. До речі, на зоряну спадкоємицю підписано майже півмільйона прихильників, які обожнюють її стильні образи і часто просять поділитися модним радою.

© Instagram @steshamalikova

Зараз дівчина насолоджується канікулами у французькому Сен-Тропе і в ці вихідні поділилася атмосферних кадром на тлі Середземного моря. Для пляжного відпочинку вона вибрала модний у цьому сезоні закритий ретро-купальник оливкового кольору.

Зловила абсолютна стан щастя, вирішила зробити фотку.. а у вас таке буває, що від емоцій йдуть мурашки? — підписала фото Стефанія.

© Instagram @steshamalikova

Захоплені шанувальники поспішають залишити компліменти прекрасного смаку Стеши і її фігурі:

Аааа… Стеха, такі чудові волосся, завжди так елегантно укладене, навіть на пляжі. А купальник взагалі вище всяких похвал! Красиво, елегантно, ідеально!

Прекрасно виглядаєте, панночка. Не дати, не взяти ікона стилю!

Коли в Душі абсолютне Щастя, а на обличчі — Сонце! Стеха! Дякуємо за сонце і позитив! Ти прекрасна!

Читайте також:Відео: дочка Дмитра Малікова стала телеведучою

До речі, сама Стефанія в одному з недавніх інтерв’ю зізналася, що мріяла про кар’єру моделі або дизайнера одягу лише в дитинстві. Зараз дівчина мріє стати професійним журналістом, що спеціалізується на політиці.

Хочу писати про політику, мене дуже тягне ця тема. Не пропускаю жодного випуску ток-шоу «Вечір з Володимиром Соловйовим», люблю спостерігати за дебатами політиків. Також цікавлюся театральним мистецтвом, — відверто розповіла вона.

Тема ретро дуже актуальна в цьому сезоні. Багато зірок нашого шоу-бізнесу вже продемонстрували елегантні пляжні образи і захопили своїх шанувальників. Наприклад, телеведуча Ксенія Бородіна цього літа традиційно відпочиває на курортах своєї улюбленої країни Італії. В особистому блозі телезірка регулярно ділиться модними пляжними кадрами. Особливе захоплення шанувальників викликав роздільний ретро-купальник кавового кольору із завищеною талією і грайливим бантиком, а також стильним верхи без бретелей

© Instagram @borodylia

Читайте також:Юним дівчатам на заздрість: Аліка Смєхова продемонструвала струнку фігуру в купальнику

Співачка Вікторія Дайнеко також вибрала пляжний ретро-образ і нещодавно поділилася в особистому блозі бекстейджем з модною фотозйомки, для якої одягла чорний злитий купальник з фантазійними бретельками і стильною солом’яним капелюхом з величезними полями.

© Instagram @victoriadaineko

View this post on Instagram

A post shared by Вікторія Дайнеко (@victoriadaineko) on Jun 15, 2019 at 12:11am PDT

Фото на анонс: Instagram @steshamalikova