Який голос! 17-річна дочка Катерини Климової вразила своїм вокалом

1814

Актриса Катерина Климова – щаслива багатодітна мама. 17-річна Ліза народилася у шлюбі з ювеліром Іллею Хорошилова. Синів Матвія (12) і Корнія (10) Катерина подарувала свого другого чоловіка – актора Ігоря Петренка. А татом 3-річної Белли став третій чоловік зірки фільму «Ми з майбутнього» – актор Гела Месхі.

Читайте також:Леді в чорному: Катерина Клімова показала красунь-дочок

У кожного з дітей актриси свої здібності. На цей раз ними вразила старша дочка артистки. На весіллі друзів Ліза виконала одну з культових пісень Віктора Цоя – «Зозуля». Пісня непроста, але дівчині вдалося зачепити слухачів. Фрагмент свого виступу Ліза опублікувала в особистому блозі і жартівливо прокоментувала:

Зібрала олімпійський✨

View this post on Instagram

A post shared by @khrsh.lv on Jul 29, 2019 at 9:31am PDT

Передплатники прийшли в захват:

Голос — вогонь

який голос👍👍👍👍👍супер🤗🤗

Як же це прекрасно😻😻 голос просто чудовий 🕊😻🤤

Дуже класно, молодець😍

Читайте також:Дві красуні: Катерина Клімова з 16-річною дочкою в стилі family look

Відзначимо, що в числі гостей весільного торжества були Катерина Клімова та Ілля Хорошилов. А також друга дружина чоловіка – акторка Олена Бірюкова. Судячи по фрагменту відео, мама і мачуха Лізи перебували поруч один з одним. Приводів для побоювання немає. У Катерини Климової та Олени Бірюкової хороші відносини. Ревнощів у них немає.

Звичайно, ми перестали з Катею бути близькими подругами, тому що є момент… Етичний такий. У них спільна дочка, у них свої відносини. Але якщо раніше з Катькой ми могли зустрітися, поговорити, в ресторан піти, крім роботи. То зараз – ні. Як я повідомила їй, що живу з її чоловіком? Здається, на гастролях, прямо сказала: «Я з твоїм чоловіком», – зізнавалася Олена в одному з інтерв’ю.

© Instagram @geweller76

Про те, як починалися стосунки із зіркою серіалу «Саша + Маша», згадував і Ілля Хорошилов:

Ми зустрілися на дні народження моєї старшої дочки Лізи, це спільна дитина з Катею Климової. Ми вже розлучилися, але все одно завжди справляем дні народження дочки разом. Я сам запропонував Каті запросити подруг в ресторан. Вона покликала свою подругу на день народження дочки. Так вийшло, що ми з Оленою поруч сіли. Я сприйняв її як зірку, ми мило спілкувалися весь вечір. Але кохання з першого погляду не було.

Зазначимо, що Ілля Хорошилов регулярно ділиться в особистому блозі спільними фото з Лізою. У цій парі тато-дочка чудові відносини.

© Instagram @geweller76

Читайте також:Заради дітей: зіркові мами після розлучення

Наприклад, в день народження Лізи Хорошилов адресував доньці такі слова:

Ти стала мудрішою на цілий рік! Люблю тебе всім серцем!!!».А в минулому році – «З Днем Народження моя красуня! Ти еталон для наслідування своїм братам і сестрам! Я пишаюся тобою і обожнюю!

Зазначимо, що Ліза неймовірно схожа на свою зоряну маму. Коли Катерина знаходиться поруч зі старшою дочкою, це подібність особливо помітно. Шанувальники актриси переконані: вона зараз у чудовій формі, що маму і доньку можна прийняти за сестер.

© Instagram @klimovagram
© Instagram @klimovagram

А вам сподобалося виконання дочки Катерини Климової?

Фото на анонс: Instagram @klimovagram