Який розмір взуття у Кейт Міддлтон, принца Вільяма та інших королівських осіб

1712

Молоді члени англійської королівської сім’ї практично завжди демонструють ідеальну взуття. Згадаймо Кейт Міддлтон у білих кедах, яка готувала свій дитячий еко-куточок для презентації королеві. Правда, не обходиться без казусів. Коли, наприклад, засоби масової інформації і соціальні мережі облетіли фотографії принців Вільяма і Гаррі, що носили в різний час туфлі з діркою на підошві.

© Instagram @britishroyalcouples
© harpersbazaar.com, uk.style.yahoo.com

Який розмір взуття у представників династії Віндзорів і чи є серед них Попелюшка? Нагадаємо, так колись називали Кейт Міддлтон, коли вона стала нареченою, а потім і дружиною принца Вільяма. Але як казкової героїні дівчина навряд чи б виявилася дружиною майбутнього короля, адже розмір ніжки нинішньої герцогині Кембриджської 38,5–39. Нагадаємо, зростання Міддлтон – 175 див.

Читайте також:З чим носити брюки-кюлоти: вибір Кейт Міддлтон та інших ікон стилю

Казкову історію простої дівчини, яка стала обраницею принца, через роки повторила і Меган Маркл. При зрості 168 см американка носить взуття 38-39 розміру. Підкреслимо, реальний розмір ніжки герцогині Сассекской менше, і вона усвідомлено «плаває» у своїх черевичках і босоніжках. Це вже неодноразово помічали фотографи, виділяючи крупно відстань від п’яти Маркл до задника її взуття.

© Instagram @thesolemates

Експерт по моді Харієт Дейві припустила, що герцогиня Сассекская робить це за професійною звичкою.

Коли знаменитості на заході або на червоній доріжці, вони часто носять взуття на розмір більше або навіть на два. Це для того, щоб уникнути пухирів, – пояснює фешн-експерт.

Уважні користувачі Мережі помітили на ступнях Меган Маркл сліди хірургічного втручання. А коли порівняли старі знімки з нинішніми, переконалися: екс-актриса позбулася выпиравших кісточок на ногах.

© thesun.co.uk, nowtolove.com.au, Instagram @gabidodia

Читайте також:Від гидкого каченяти до ікони стилю: як змінилася Меган Маркл

Принцеси Беатріс (зріст 162 см) та Євгенія (зріст 165 см) мають однаковий розмір взуття – 39. Внучки королеви навіть жартували з цього приводу, згадуючи кумедний епізод зі своєї підліткової життя:

Був спір про кедах. У нас ноги одного розміру, і були однакові пари кросівок. Одна пара була розбита, і сестра, можливо, змінилася ними.

© Instagram @princesseugenie, @eugenie_and_jack

І брати Вільям і Гаррі також носять взуття одного і того ж розміру – 47. При цьому зростання герцога Кембриджського – 191 см, а Сассекського – 186 див.

© Instagram @thewindsorsfamily, @catherine_duchess_ofcambridge

Читайте також:Такі різні первістки: принци Вільям і Гаррі розповіли про звички своїх синів

А ось хто справжня Попелюшка в королівській родині (за розміром взуття, звичайно ж) – так це королева Єлизавета II. 93-річна глава британської монархії носить туфлі 36-36,5 розміру. Нагадаємо, зростання монарха – 163 див.

Королева ніжно любить свої туфельки, створені з телячої шкіри. Як зазначають західні видання, Єлизавета II подовгу залишається вірна одній і тій же парі взуття. Коли зношується каблук, змінюють лише його. А щоб туфлі не натирали, їх разнашивает палацова співробітниця – ходить лише по килимах.

© Instagram @maggie1o23, @lepiuaffascinantidimilano

Читайте також:Принцеса Шарлотта носить спідницю, як у Єлизавети II в дитинстві

Трагічно загинула принцеса Діана носила практично чоловічий розмір взуття – 42,5. Нагадаємо, зростання матері принців Вільяма і Гаррі був 178 див. Щоб не здаватися вище свого чоловіка (зростання принца Чарльза – також 178 см), леді Ді найчастіше взувала туфлі на підборах не вище 5 см. А на спільних фотографіях делікатно прагнула виглядати нижче майбутнього короля.

© Instagram @_british.royal.family_, @ladydianafan
Фото на анонс: Instagram @skinandappendage, @loveforprincessdiana, @theroyalfamily