Яких дівчат більше люблять хлопці

788

Зміст:

  • Яких дівчат люблять хлопці: повних або худих, високих або низьких
  • Зовнішність дівчини і чоловічу увагу
  • Характер дівчини
  • Що чоловікам не подобається в дівчатах
  • Придумати жіночий образ, який приверне кожного чоловіка без винятку, неможливо. Але попрацювати над помилками і обзавестися декількома потенційними женихами під силу кожній дівчині.

    Яких дівчат люблять хлопці: повних або худих, високих або низьких

    Як би це дивно не звучало, але якихось дівчат люблять хлопці, залежить від них самих. Навіть найідеальніша модельна фігура і бездоганні риси обличчя не притягнуть чоловіка, якщо він мліє від мініатюрних дівчат з веснянками. Але деяка статистика все ж є.

    Яких дівчат люблять хлопці — залежить від хлопців

    Згідно зі статистикою, в першу чергу чоловіки звертають увагу на фігуру, а вже потім – на особа. Більшості хлопців подобаються дівчата з формами – не надто худі або повні. Але бувають і винятки, які воліють дівчат в тілі або, навпаки, без найменшого натяку на жирову тканину.

    Що стосується зростання, тут кожен хлопець вибирає супутницю по собі. Як правило, чоловіки хочуть, щоб дівчина була нижче, ніж вони. Тому невисокі хлопці будуть шукати таких самих дівчат. Але в 21 столітті ситуація поступово змінюється, і зараз хлопці починають нормально ставитися до відносин, в яких дівчина одного з ними росту або навіть трохи вище.

    Зовнішність дівчини і чоловічу увагу

    І параметри тіла, і риси обличчя кожному чоловікові подобаються різні, але всі вони сходяться в тому, що головне в жіночій зовнішності – це доглянутість. Якщо вам здається, що хлопці не помічають деяких деталей, ви помиляєтеся. Вони можуть не помічати, наприклад, відрослих коренів або незробленого манікюру окремо, але загальну картину чудово бачать.

    Що входить в поняття «доглянутість»:

    • чиста і поглаженная одяг;
    • вимиті укладене волосся;
    • красивий манікюр;
    • якісна епіляція;
    • красиві зуби;
    • відсутність неприємного запаху з рота;
    • підтягнута фігура.

    Доглянуті дівчата залишаться такими і завтра, і через рік, і через 10 років, і чоловіки це прекрасно розуміють.

    Також абсолютно всі чоловіки хочуть бачити поряд з собою дівчину з природною зовнішністю. Занадто яскравий і довгий манікюр, тонна косметики, різкий запах парфумів, багато тату і пірсингу ефектно виглядають по телевізору, але в реальному житті можуть відлякувати хлопців.

    Не забувайте бути жіночною. Більшість чоловіків намагається обходити так званих «пацанок» стороною. Кілька спідниць і суконь зроблять жіночним ваш зовнішній образ, а відсутність агресивної поведінки, лайливих слів у лексиконі та зловживання алкоголем і сигаретами подбають про те, щоб зробити жіночним ваш характер.

    Характер дівчини

    Перший погляд хлопця падає на зовнішність прекрасною особи, але цього недостатньо, щоб утримати його біля себе. Характер відіграє одну з важливих ролей становлення міцного союзу. Такі якості дівчат найбільш високого оцінюються молодими людьми:

    • здатність до розуміння, співчуття та співпереживання;
    • самостійність і наявність власних кордонів і захоплень;
    • почуття гумору і самоіронія;
    • адекватна самооцінка;
    • фантазія;
    • оптимістичні погляди на життя.

    Хлопці люблять, коли їх з інтересом слухають, але й самі готові вислухати, що цікавить дівчину. Важливо бути не просто красивою дівчиною, необхідно також стати розвиненою особистістю зі своїми інтересами і наявністю особистого простору.

    Що чоловікам не подобається в дівчатах

    Згідно зі статистикою, найбільше чоловікам не подобаються надто нав’язливі особи. Навіть найкрасивіша жіноча фігура і видатні риси обличчя не допоможуть вступити в тривалі відносини нав’язливим дівчатам. Такі супутниці займають занадто багато місця в житті чоловіка, затьмарюючи собою інше оточення.

    Нав’язливі і ревниві дівчата схильні надмірно опікати хлопців, що також викликає у них роздратування.

    Більшість чоловіків намагається не зв’язуватися зі занадто балакучими дівчатами. Якщо поруч з ним знаходиться така супутниця, з часом він просто перестає сприймати її всерйоз. З-за цього виникають конфлікти на грунті «ти мене не чуєш».

    Найкраща порада, яку можна дати дівчатам – розмовляйте зі своїм партнером, запитуйте, що не так, разом вирішувати будь-які виникаючі проблеми. Завжди залишайтеся собою і не дозволяйте негативним емоціям начебто ревнощів знижувати вашу самооцінку і знищувати довіру до хлопця.

    Читайте в наступній статті: як стати жіночною і привабливою