«Якщо б не свекруха, я б не вийшла заміж за Антона»: Вікторія Макарська відверто розповіла про сімейне життя

527

Одна з найміцніших пар вітчизняного шоу-бізнесу, Антон та Вікторія Макарський, приймала у себе в гостях ведучого популярної телепрограми. І, як виявилося, зоряним подружжю було що розповісти. Приміром, як їм вдалося зберегти свій шлюб, якому днями виповнилося 20 років. Нагадаємо, артисти познайомилися на кастингу в мюзикл «Метро», коли обидва були ще зовсім юними.

Читайте також:Ксенія Бородіна на честь річниці весілля показала найбільш зворушливі моменти з чоловіком

Про ювілей сімейного життя Вікторія Макарська раніше розповіла у своєму блозі, поділившись архівних фото і коментарем до нього.

3-го липня 2003 року❤

В Грибоєдовському залі Москви❤

Вікторія Морозова офіційно стала Макарской:) Антон Макарський на питання працівниці Рагсу:- «Згоден наречений?», бадьоро сказав «Так!» а я просто пританцьовувала від краси моменту, поки лунав підкреслено манірний питання:- «Відповідь невееееесты?» Подружка Евеліна @bledans видала каламбур «Відповідь невееее…. рный!»

© Instagram @makarskie

Читайте також:Порада від Вікторії Макарской: робіть справи любові

Ведучому програми «Коли всі вдома» Тимуру Кизякову Вікторія зізналася, з якої причини вона вирішила стати дружиною Антона Макарського. Виявилося, що при першому знайомстві їй дуже сподобалися мама нареченого і його дідусь. На думку співачки, нинішнім нареченим також дуже важливо звертати увагу на родичів майбутнього чоловіка.

Я переконую наших дівчаток перед тим, як вступати у відносини, подивитися на батьків. На них будуть схожі діти», — ділилася зі глядачками програми Вікторія Макарська. — Я, коли побачила дідуся, побачила маму, зрозуміла, що це мені рідні люди.

Розповідаючи про секрет успішного шлюбу з Антоном Макарський, його знаменита дружина не стала приховувати і той факт, що він виявився довговічним завдяки їхнім мамам. І навіть поділилася тим, що їй розповідала мама артиста, коли опинялася в епіцентрі спорів молодих подружжя.

Вікочка, заспокойся, уяви, що він хворий, що він захворів. Давай його пожаліємо, — цитувала слова своєї мудрої свекрухи Еолени Михайлівни Вікторія Макарська.

Зазначимо, що раніше, під час одного з прямих ефірів у своєму блозі, відома співачка також поділилася власним досвідом щодо створення комфортного мікроклімату в родині. На думку Вікторії, багато в чому він залежить від уміння жінки прислухатися до свого чоловіка, співпереживати йому, вникати в проблеми і радити. Чимале значення має і гарне відношення з батьками свого обранця. Співачка зазначила, що до мами чоловіка потрібно ставитися з великою повагою.

Зазначимо, що свекруха Вікторії зараз живе в Ізраїлі, тому дітвора — шестирічна Маша і трирічний Ваня — разом з батьками часто вирушає в гості до бабусі. Також співачка постійно радує матір чоловіка фотографіями онуки і онука. Нагадаємо, дочка Маша з’явилася в родині артистів через 13 років шлюбу. А через три роки у пари народився син Іван.

© Instagram @makarskie

А ви згодні з думкою Вікторії Макарской про те, що вирішуватися на серйозні відносини потрібно, лише дізнавшись сім’ю потенційного обранця?

Фото на анонс: Instagram @makarskie