Як вибачитися перед хлопцем і зробити це красиво

2240

Зміст:

  • Як вибачитися перед хлопцем: загальні правила
  • Як правильно попросити вибачення у коханого
  • Варто приносити вибачення письмово
  • Як красиво вибачитися
  • Чого не можна робити
  • Якщо ви серйозно образили чоловіка, доведеться просити вибачення. Важливо принести вибачення так, щоб він простив. Для цього слід підібрати вдалий час і потрібні фрази.Якщо знати, як вибачитися перед хлопцем, примирення настане швидко

    Як вибачитися перед хлопцем: загальні правила

    Всі чоловіки різні, але у них схожі реакції на образу, несправедливість. Особливо, якщо її завдала жінка. Загальні правила вибачення допоможуть згладити незручну ситуацію з будь-яким представником сильної статі. Ними можна користуватися, якщо винитися доведеться перед другом, коханим, колегою по роботі. Правила можна сформулювати коротко, трьома словами:

    • час;
    • чесність;
    • стислість.

    Потрібно вибрати відповідний час, щоб попросити пробачення. Не варто чекати, що чоловік одразу укладе вас в обійми. Сильній статі для готовність пробачити дівчину потрібен час і простір. Без цього хлопець, ймовірно, навіть не стане розмовляти з кривдницею. Не слід чіпати його якийсь час, особливо, якщо він сам сказав про це. З вибаченнями слід звертатися, коли образа більш-менш пройде, а у чоловіка буде гарний настрій.

    Постарайтеся бути чесною, щирою в розмові, особливо, якщо просити вибачення доводиться за брехню. Але щоб це зробити, потрібно дійсно усвідомлювати свою помилку. Крім цього, мова тіла також повинен бути чесним, тобто поза, міміка і тон зобов’язані говорити про вашому щирому жалі. За манерою розмови повинно бути зрозуміло, наскільки вам сумно від того, що ви скривдили чоловіка. В іншому випадку він навряд чи зможе повірити в правдивість вибачень і пробачити вас.

    Просячи вибачення, висловлюйтеся стисло і по справі, при цьому не поспішайте і спробуйте не надто запинатися.

    Потрібно проявити терпіння, говорити м’яко, без пишномовних фраз. Довгі і пафосні виправдання можуть заплутати чоловіка. Варто просто повідомити, що це було ненавмисне, і вам сумно від того, що ви завдали сильну образу.

    Будьте готові до того, що чоловік не зможе прийняти вибачення. У подібній ситуації краще залишити скривдженого в спокої. Коли чоловік буде готовий пробачити, він сам до вас звернеться.

    Як правильно попросити вибачення у коханого

    если виноватаЯкщо винна, попроси вибачення і обійми коханого

    Колезі або приятелеві принести вибачення набагато простіше. Набагато складніше робити це перед чоловіком чи хлопцем. У близьких стосунках відчувається гостріше. Зате миритися з коханим набагато приємніше. Як це здійснити:

  • При розмові дивіться прямо в очі, так ви повідомите про свою щирість.
  • Не соромтеся показувати біль від сварки сльозами. Для більшої частини чоловіків вони є слабкістю. Якщо улюблена плаче, хлопець може пробачити практично все.
  • Обійміть свого чоловіка після того, як попросіть вибачення. Якщо він не відштовхнув, значить, близький до прощення. А поцілунок закріпить примирення.
  • Наступним кроком для закріплення примирення має бути бажання зробити щось особливе для коханого з урахуванням його переваг, наприклад, приготувати улюблене блюдо або зробити подарунок. Використовуйте знання характеру та звичок свого чоловіка, щоб підбадьорити його, показати щире співчуття з-за трапилася сварки.

    Варто приносити вибачення письмово

    Просити вибачення краще при особистому спілкуванні лицем до лиця. Вибачення прозвучали по телефону або надіслані електронною поштою або СМС, не матимуть того ж ефекту. Але іноді особиста зустріч неможлива, а принести вибачення необхідно. І на дзвінки ображений хлопець не відповідає. На допомогу приходять електронна пошта, СМС, соцмережі.

    Як краще висловити свої жалі письмово:

    • не надоедайте хлопцеві, не можна писати більше одного повідомлення в три години;
    • повідомлення повинні бути щирими і різними – повторення не допускається;
    • не переборщуйте зі смайликами і дужками;
    • не шукайте виправдань і не выгораживайте себе;
    • повідомте, що він вам потрібен і доріг настільки, що ви згодні змінитися.

    Обов’язково запитайте, чи готовий він пробачити вас.

    У Всесвітній мережі є незвичайні тексти з вибаченнями. Ними користуються, тільки якщо провину незначна. Якщо випадок важкий, вони здадуться образою.

    Як красиво вибачитися

    Якщо проступок серйозний, то слід продумати, як гарно попросити вибачення. Можна скористатися романтичними і оригінальними способами і примирними ідеями:

    • зробити банер з благанням про прощення, вивісивши його на вході в будинок або на трасі, де коханий часто проїжджає;
    • презентувати обклеєну сердечками коробку бажань, які ви будете виконувати;
    • покликати на прогулянку в парк, на пікнік;
    • приготувати незвичайний вечерю при свічках.

    Можна придбати оригінальний подарунок, що говорить про те, що ви жалкуєте і дуже любите молодої людини. Наприклад, сертифікат на особисте небесне світило.

    Чого не можна робити

    Передусім, не потрібно затівати нову сварку. При вибачення не рекомендовані звинувачення і підвищення голосу. Якщо чоловік теж діяв неправильно, це можна спокійно обговорити після того, як помиріться. Також не можна відмовлятися від відповідальності за свої помилки. Однак при цьому не йдіть на поводу, дозволяючи собою маніпулювати. Якщо необхідні обіцянки, то не треба сліпо давати згоду на всі пропозиції. Пообіцяйте лише те, що зможете виконати.

    Існує три жіночих методу, як вибачитися перед хлопцем в самій складній ситуації. Але застосовувати їх потрібно з обережністю, щоб не погіршити відносини:

  • Сльози. Плачте, лише коли нестерпно важко, нещирі ридання тільки дратують.
  • Ласка. Якщо чоловік при розмові трохи пом’якшав, то приголубте його, обійміть.
  • Секс. Не дозволяйте їм будь-яку сварку, інакше чарівне дійство стане звичним.
  • Якщо нічого не допомагає, треба почекати, поки почуття образи охолоне. Якщо живете окремо – на тиждень забудьте про спілкування, якщо спільно – говорите виключно з побутових питань.

    Правильно вибачатися – тонке мистецтво. Але робити це потрібно жінці лише в одному випадку – якщо винна. Після того як улюблений вас простить, дотримуйтеся обережності, щоб уникнути повторення помилки. Якщо ж чоловік маніпулює вами, нав’язуючи почуття провини, з такою людиною краще не спілкуватися.

    Читайте в наступній статті: як змусити чоловіка ревнувати