Як вибрати між двома хлопцями

2219

Зміст:

  • Чому дівчині все-таки потрібно вибрати одного
  • Як вибрати між двома хлопцями: поради психолога
  • Якщо дівчина не може зробити вибір
  • Як правильно відмовити другого претендента
  • Якщо за дівчиною доглядають відразу кілька залицяльників, вона може затрудняться зробити вибір. Особливо, якщо вона не впевнена в почуттях і особистісних якостях своїх кавалерів. Замислюючись над тим, як обрати між двома чоловіками, потрібно прислухатися до порад психологів.

    Чому дівчині все-таки потрібно вибрати одного

    З одного боку, присутність кількох претендентів на серце підвищує жіночу самооцінку, привносить різноманітність і безліч емоцій в особисте життя. Але з іншого боку, якщо мова заходить про серйозні стосунки, наявність декількох партнерів неприпустимо.

    Для серйозних відносин дівчина повинна вибрати одного з двох хлопців

    Крім того, відносини відразу з двома хлопцями мають очевидні мінуси:

    • Рано чи пізно обидва залицяльника дізнаються про існування один одного, а це загрожує конфліктами, ревнощами, болючим розставанням з обома претендентами.
    • Не може бути мови про серйозних стосунків і створення сім’ї, коли дівчина зустрічається відразу з двома хлопцями.
    • Любовний трикутник змушує дівчину ховатися, обманювати, відчувати свою провину.

    Боячись зробити неправильний вибір, дівчата часто продовжують зустрічатися з двома чоловіками. Однак існують спеціальні методики, що допомагають прийняти правильне рішення.

    Як вибрати між двома хлопцями: поради психолога

    Зазвичай дівчині важко прийняти рішення з-за того, що вона не може об’єктивно оцінити якості своїх партнерів і порівняти їх між собою. Для цього потрібно скласти список чоловічих якостей і оцінити за цим списком обох хлопців.

    В першу чергу, потрібно звернути увагу на такі риси характеру:

    • Відповідальність. Справжній чоловік повинен брати на себе відповідальність за свої слова, вчинки, прийняті рішення та виконувати власні зобов’язання. Відповідальний хлопець не спізнюється, тримає своє слово, захищає молодших, виконує дані їм обіцянки.
    • Цілеспрямованість. Якщо молода людина живе сьогоднішнім днем і не замислюється про майбутнє – значить у нього невеликі перспективи. Всі видатні особистості точно знали, чого вони хочуть, і яким чином вони збираються цього домогтися.
    • Стриманість. Хлопець, звичайно, повинен проявляти почуття, але право на надмірну емоційність, схильність до істерик мають тільки дівчата. Крім того, потрібно поспостерігати, наскільки часто трапляються у хлопця спалахи гніву, ревнощів і як сильно він проявляє ці емоції.

    Кожне з цих якостей потрібно оцінити за 10 бальною шкалою і порівняти ці показники в обох партнерів. Крім того, потрібно звернути увагу на наявність спільних інтересів, поглядів на життя і цілей.

    Якщо дівчина не може зробити вибір

    Якщо навіть після порівняння обранців за їх особистісним якостям, дівчина не може прийняти рішення, їй потрібно порівняти залицяльників по їх відношенню до неї.

    между двумя парнямиМіж двома хлопцями вибирають того, хто краще до тебе ставиться

    Дівчині потрібно влаштувати по черзі невеликі перевірки для своїх кавалерів, за якими вона зрозуміє, хто з них краще до неї відноситься:

    • Вирушити разом у туристичний похід. Він часто пов’язаний з якими-небудь труднощами: підйомом на скелясту гору, перетином лісистій місцевості. Потрібно поспостерігати, яку допомогу надасть при цьому залицяльник, приділить увагу своїй дівчині в скрутну хвилину чи пустить на самоплив.
    • Влаштувати невелику істерику. Дівчині потрібно зобразити розлад, сльози або паніку по самому незначному приводу і поспостерігати за реакцією залицяльника. Тільки при наявності серйозних почуттів хлопець проявить витримку, в інших випадках він влаштує скандал або розвернеться і піде.
    • Завести розмову про спільне майбутнє. Якщо при натяку на весілля, розмові про спільне майбутнє хлопець намагається перейти на іншу тему – значить, його почуття недостатньо міцні чи він поки не готовий до серйозних стосунків .

    Після того, як був вибір визначений, дівчині доведеться відмовити одному з кавалерів, але зробити це потрібно правильно.

    Як правильно відмовити другого претендента

    Прийнявши рішення і вибравши одного з двох залицяльників, необхідно назавжди розпрощатися з другим. Не потрібно залишати хлопцеві надію і уязвлять його гордість, пропонуючи залишитися друзями. Дівчині доведеться пояснити, що хлопець їй не підходить, що вона не бачить з ним спільного майбутнього. При цьому говорити про другому молодій людині не варто, оскільки не відомо, які вчинки може спровокувати ревнощі.

    Психологія відносин допоможе вирішити проблему, коли дівчині необхідно зробити вибір між двома хлопцями.

    Читайте також: гроші у відносинах між чоловіком і жінкою