Раритет: Марія Миронова показала своє дитяче фото з мамою з пологового будинку

1086

46-річна Марія Миронова – талановита актриса і представниця відомої акторської династії Мироновых-Менакеров. Її дорослий син Андрій (27) також обрав світ кіно, і зіркова мама дуже пишається своїм спадкоємцем. Нещодавно актриса, днями вдруге стала мамою, попереджаючи чутки і домисли, вирішила відповісти шанувальникам на запитання щодо новонародженого сина. Малюк з’явився на світ у приватній грецької клініці, як і планувала мама, яка без розуму від колориту країни.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Вчора у мами Марії – відомої актриси Катерини Георгіївни Градовой – був день народження, і на честь цього свята Миронова опублікувала зворушливий пост у своєму инстаграме:

Матуся, рідна моя, з Днем Народження!🥰🥰❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤На цьому фото ми з тобою після виписки з Пологового будинку! Зараз через дуже багато років я в схожій мізансцені, так само розгублено ,трохи блаженно та захоплено посміхаюся ,тільки далеко від батьківщини!😊😂🤗 Твій онук дуже квапився до дня народження бабусі, з’явившись в рекордні терміни , щоб тільки встигнути відкрити очей і передати привіт в День її Народження! Ми Тебе Любимо!❤🥰💥💋

Фото: Instagram @mariya_mironova

Шанувальники приєдналися до теплих привітань, залишаючи добрі побажання зірковій сім’ї:

З днем народження Катерину Gradovu, здоров’я, щастя,любові, благополуччя!Одна з найбільш красивих і талановитих актрис Росії!💐💐💐👏👏👏🙌💞

Катерина Градова 👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥здоров’я , всіх гараздів і довгих років життя, чудова , дуже мила і талановита актриса❤️❤️❤️💋🙏

Ну треба ж, як буває 🙌, прямо диво👏👏👏З днем народження, Вашу дружину і синочка🤗🌹🌹🌹

До речі, нещодавно у своєму блозі Марія поділилася подробицями про малюка. Виявилося, що новонародженого хлопчика назвали Теодор (Федір).

Я сьогодні перший день вилізла у світ!)) І він виявився таким теплим і гарним озеро Вуліагмені! Дорогі мої , я отримала сотні привітань з донькою,але видно дано мені бути мамою хлопчиків))). У мене народився СИН, а ім’я йому Теодор 😊 ФЕДІР!

А буквально кілька днів тому актриса нарешті вирішила розповісти про свого чоловіка в особистому блозі: Марія повідомила, що заміж вийшла більше року тому в Греції. Крім того, Миронова розкрила особистість свого чоловіка, якого, до речі, звуть так само, як і її батька, легендарного актора Андрія Миронова.

Дорогі мої,перебуваючи в декретній відпустці , маючи багато вільного часу, мені було просто цікаво подивитися до чого дорослі , освічені люди, які займаються журналістикою, можуть дійти. Як з’ясувалося до ручки!💙🙌щоб розвіяти всі сумніви хочу офіційно заявити, що мій офіційний шлюб відбувся в Греції більше року тому ,після двох років спільного життя, а саме на острові Санторіні. Я планую народжувати в найулюбленішою нами країні , а саме Греції. Мій офіційний чоловік і батько моєї майбутньої дитини є Директором з розвитку російсько — японської компанії, що займається медичними технологіями,( не суднобудівництвом і не акторством))), він -НЕ ЯПОНЕЦЬ))), щоб уникнути пересудів🙈😂😂😂, його ім’я — Андрій(на численні прохання моїх передплатників)) і він дійсно є тезкою мого сина і навіть батька!☝️😂😂!! Ура, преса ви хоч щось вгадали! Респект.👌 На все вищевикладене є офіційні посвідчення🤗🤗🤗, які навряд чи будуть цікаві нашим друкованим виданням, оскільки у них, незважаючи ні на що, завжди свою думку 👍

© Instagram @mariya_mironova_actress

До речі, раніше, в одному з рідкісних інтерв’ю Марія розповідала про своїх правилах краси і зізналася, що ще в юності вибрала для себе здоровий спосіб життя.

Мої головні правила: це сон, обов’язково спорт і тотальне обмеження в їжі. Я все життя стежу за вагою, так як маю схильність до повноти. Наприклад в першу вагітність набрала тридцять кілограмів. Треба їсти мало. Та я вже звикла, привчила себе до певного режиму, та якщо з нього не випадаю, то це для мене і є здоровий спосіб життя.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Нагадаємо, раніше артистка ділилася, що важко переживала момент, коли її син Андрій подорослішав і покинув отчий дім. Однак знаменита мама подолала зневіру і зрозуміла одну важливу річ: виховувати його вже безглуздо, але необхідно весь час працювати над собою. Марія наголошувала, що головне, чого вона навчилася у сина – це розуміння, що потрібно відпустити і змусити себе перестати контролювати життя сина.

Фото на анонс: особистий блог зірки