Як вчинити, щоб повернути в сімю колишнього

674

Зміст:

  • Потрібно налагоджувати зруйновані відносини
  • Тактика поведінки після розставання
  • Що не варто робити після розлучення
  • Станьте знову бажаною для колишнього чоловіка
  • Проблема, як повернути колишнього, цілком вирішувана. Щирі та ніжні зв’язку не рвуться безслідно, і жінка здатна їх реанімувати і відновити. Для цього доведеться проаналізувати допущені помилки, поцікавитися досвідом подруг по нещастю і знайти свій, єдино правильний шлях.

    Потрібно налагоджувати зруйновані відносини

    Перш за все, подумайте, чому все це сталося. Причин може бути безліч, звичайно, невдоволення накопичується поступово, і в якийсь момент накриває хвилею і призводить до розриву. Однозначної винуватця тут знайти неможливо, але якщо ви задумалися, як повернути колишнього, це вже не так важливо, і пошук недоліків навряд чи призведе до відновлення відносин.

    Щоб повернути колишнього, потрібно бути терплячою і діяти не поспішаючи

    Легко знайти, у чому винен він, складніше зрозуміти, чи зможете ви змиритися і закрити на це очі. Ймовірність, що він кардинально зміниться, невелика. Доведеться пробачити його поведінка, грубість, зради. Навіть якщо почуття ще сильні, потрібно тверезо оцінити ситуацію і зрозуміти, наскільки для вас необхідно повернутися в минуле, знову пережити емоційну порожнечу і розчарування.

    Задумайтесь, чому ви хочете повернути хлопця. Якщо на це штовхає самотність, упертість або звичка, можна спробувати перейти на новий предмет та не витрачати сили. Не кращий привід – ревнощі, викликана повідомленням, що він живе з іншою. Така ситуація неприємна, але цілком природна. А якщо розрив був далеко не мирним, краще залишити все як є, і пошукати щастя в іншому місці.

    Тактика поведінки після розставання

    Отже, рішення прийнято, потрібно діяти. Але тут поспішати не варто. Все має відбуватися природно, як би випадково. Відносини руйнувалися довго, щоб побудувати їх знову, потрібен час.

    Чоловік по природі лідер. Йому необхідно демонструвати свою перевагу, захищати і оберігати обраницю, брати на себе рішення. І коли жінка стає занадто наполегливою, реакція може бути небажаною.

    Спробуйте наступну тактику.

    • Відмовтеся від контактів з ним. Не дзвоніть і не відповідайте на його виклики. Дуже важливо на деякий час утриматися від спілкування з ним, відпочити, перевести подих, підготуватися до штурму. Пауза необхідна для переоцінки ваших почуттів. Ви усвідомлюєте, що можете обходитися без нього, дасте йому можливість скучити.
    • Знайдіть привід для розмови. Для цього необхідна актуальна інформація, отримати яку можна у спільних знайомих. Проявіть турботу, запитавши про важливому для нього подію, поцікавтеся результатами співбесіди, результатами поїздки, привітайте з захистом диплома або днем народження. Головне, робіть це легко, ненав’язливо, як би між справою.
    • Організуйте зустріч. Випадковість повинна бути добре підготовлена! Ви просто проходили повз і зіткнулися на вулиці, розговорилися. Це привід зайти випити чашечку кави і трохи побалакати.
    • Визнайте свою неправоту. Будьте щирі, позначте своє розуміння допущених у минулому помилок. Якщо був привід, попросіть вибачення, але не благайте про відновлення почуттів.
    • Згадайте хороші моменти. Говоріть тільки про те, що було позитивного між вами. Розпитуйте про життя і намагайтеся навести на думку, що тільки з вами він буде щасливий. Тільки не дорікайте, не тисніть на нього.
    • Дайте зрозуміти, що не проти зустрітися ще раз. Скажіть, що були раді зустрічі, для вас вона важлива. Самі не наполягайте, підведіть його до думки, що непогано б ще випити кави.

    Це пробна куля, що дозволяє оцінити його почуття. Спробуйте зрозуміти, чому він коливається, що думає. Ваш інтерес не повинен бути нав’язливим, від цієї зустрічі залежить подальша поведінка.

    Що не варто робити після розлучення

    Не потрібно форсувати події або демонструвати своє презирство і самостійність. Є речі, які зіпсують ситуацію остаточно і зроблять неможливим примирення.

    бывшего мужаВрахуйте помилки і покажіть колишньому чоловікові, як ви змінилися

    • Зухвала поведінка. Не варто постійно попадатися йому на очі, фліртуючи з іншими чоловіками і відвідуючи розважальні заходи.
    • Новий друг. Не потрібно кидатися в нові зв’язки, щоб зробити боляче своєму колишньому і змусити його ревнувати.
    • Нав’язливе увагу. Не можна його переслідувати, закидати смсками, набридати дзвінками.
    • Відчай. Сльози, істерики, прохання пожаліти вас і повернутися викликають лише роздратування і переконають, що рішення піти було прийнято правильно. Потрібно дотримуватися спокій, зберігати впевненість у собі.
    • З’ясування відносин. Все було обумовлено раніше, і знову обговорювати, хто винен і чому все закінчилося, безглуздо і шкідливо для майбутнього.

    Зустріч з вами не повинна викликати негативних емоцій, йому повинно бути комфортно і цікаво у вашому суспільстві. Змусити його повернутися неможливо. Рішення залежить від нього, а ваше завдання — скорегувати ситуацію і підвести до потрібних висновків.

    Станьте знову бажаною для колишнього чоловіка

    Коли-то він закохався і побачив у вас дівчину своєї мрії. Все залишилося в минулому, ви тепер просто друзі.

    Спробуйте нагадати про втрачені почуття, покажіть ті риси, які він у вас цінував.

    • Слідкуйте за своєю зовнішністю. Одягайтеся, робіть зачіску і макіяж, щоб йому сподобатися, адже його смаки за минулі роки ви вивчили добре. Здивуйте його своєю привабливістю, строгістю або розкутістю, спокоєм і впевненістю в собі.
    • Будьте веселою і позитивною. Обговорюйте різні теми, підкресліть схожість поглядів на речі. Про минуле згадуйте тільки хороше, натякніть, що з ним легко і приємно проводити час.
    • Покажіть, що ви виправилися. Врахуйте зауваження, продемонструйте, як змінилися. Постарайтеся позбутися від шкідливих звичок, які дратували його. Це дозволить налагодити контакт і стане в нагоді вам в майбутньому.
    • Будьте щирі. Не обманюйте, чесно відповідайте на питання, ходіть за велінням серця.

    Спілкування повинне приносити задоволення вам обом. Не сперечайтеся, погоджуйтеся, налагоджуйте контакт. Але якщо відчуєте, що у нього немає бажання щось відновлювати, краще відмовтеся від своєї затії.

    Повернути в родину насильно людини не вдасться. Ви витратите час, знову розчаруєтеся, а задоволення не отримаєте. Але якщо побачите зацікавленість і зрозумієте, що шанс є, ви зможете ним скористатися і будете щасливі.

    Читайте далі: як повернути пристрасть у відносини з чоловіком