«як відмовитися від хліба»: пугачова намагається перевести дітей на дієтхарчування

453

Гаррі і єлизавета галкіни хоч і живуть з самого дитинства в замку, але замість делікатесів віддають перевагу звичайній їжі. Вони люблять каші, макарони і картоплю. А ще син алли пугачової і максима галкіна живить особливу пристрасть до хліба. Зірковий батько в instagram опублікував кумедне відео, на якому хлопчик повідомив, що мама прислала йому поради про те, як відмовитися від хліба. Гаррі дивується: як можна ось так просто не їсти хліб, тим більше він вважає за краще бездріжджовий, а він корисніше звичайного.

Алла борисівна спробувала посперечатися з сином, але той зумів переконати зоряну маму в тому, що бездріжджовий хліб не принесе йому шкоди.

Зауважимо, що зіркові батьки намагаються годувати дітей корисною їжею. Дивно, але двійнята їдять, наприклад, булгур або перловку без примх. Звичайні макарони з сосисками теж можна побачити на столі знаменитостей. Шанувальники одного разу навіть засудили пару за убогість раціону. Фанати очікували побачити устриць і омарів, а ніяк не їжу простих смертних.

Нагадаємо, що двійнятам лізі і гаррі галкіним вже по 8 років. Пугачової і галкіну дітей народила сурогатна мама в 2013 році. Їх життя з самого народження знаходяться під пильною увагою преси та громадськості. Максим галкін не приховує спадкоємців від сторонніх очей, а, навпаки, дуже багато розповідає у своєму мікроблозі. Максим галкін впевнений, що їхні діти виростуть талановитими і яскравими людьми. А як може бути інакше в такій зірковій родині?

Валерія залевська