Поліція заарештувала сталкера, який дарував кім кардашьян презервативи і свою любов

240

Популярність, гроші, любов шанувальників … Що може бути краще? всі ми хоч раз мріяли опинитися на олімпі слави: сяяти на червоних доріжках, роздавати автографи і фотографуватися з фанатами. Здавалося б, таке життя-ідеальна! але лише деякі знають, що у слави є і зворотна сторона, про яку не замислюєшся, коли бачиш, як знаменитості виблискують у світлі софітів і посміхаються з обкладинок журналів. І часом, вона досить лякає.

Про сім’ю кардашьян-дженнер не знає, мабуть, тільки людина знаходиться в повній соціальній ізоляції. За життям сестер в цілому стежать близько 755 мільйонів передплатників, і це тільки в instagram.

На жаль, серед затятих шанувальників і шанувальників іноді з’являються ті, чия любов поступово перетікає в небезпечну одержимість. Недавній інцидент, що стався з кім кардашьян в черговий раз, став сумним прикладом такої одержимості.

Днями був заарештований нав’язливий шанувальник кім кардашьян на ім’я ніколас констанца. Сталкер вже не в перший раз докучав 41-річній телезірці: раніше він відправляв їй «подарунки», такі як кільце з діамантом і оральні контрацептиви. У липні цього року чоловік таємно проник в будинок кардашьян в хідден-хіллс, каліфорнія. Тоді констанца заарештували і наклали судову заборону на наближення до зірки терміном на 5 років. Однак, як виявилося пізніше, злочинця це не зупинило, а тільки розохотило.

На початку минулого тижня констанца був затриманий на закритій території маєтку кардашьян знову: тепер сталкера чекають більш серйозні наслідки. Цього разу поліція залучила злочинця за порушення судових приписів. Констанца залишиться під вартою і буде звільнений тільки під заставу розміром в 150,000 доларів.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли члени сім’ї кардашян-дженнер піддавалися переслідуванню.

24-літній чоловік погрожував кендалл дженнер. Він був відправлений на примусове лікування в психіатричну лікарню, де сказав поліції, що планував застрелити кендалл, а потім і себе. Він як і раніше знаходиться в лікарні, але може бути виписаний в будь-який момент. Тому зірка дуже серйозно стурбована питаннями безпеки, особливо враховуючи, що вона живе в закритому селищі, де жителі платять за додатковий рівень захисту.

Передбачуваний переслідувач в 2018 році двічі потрапляв на її територію і випадково був помічений біля її басейну. З’ясувалося, що він проник на територію будинку кендалл в лос-анджелесі близько другої години ночі, стукав у вікна, зняв з себе одяг і намагався потрапити в басейн. Зірка не постраждала, але дуже злякалася, після чого зібрала речі і поспішно пішла зі свого особняка. Після цього супермодель домоглася судової заборони, згідно з яким він зобов’язаний триматися на відстані мінімум 100 метрів від неї.

Сама кім поки що не коментувала ситуацію, проте шанувальники вже пишуть слова підтримки під останнім постом зірки. Ми теж бажаємо зірці швидше оговтатися і сподіваємося, що такі лякаючі інциденти більше не наздоженуть не тільки кім, але й інших селебріті.