Як візуально зменшити ніс за допомогою зачіски і макіяжу

2140

Зміст:

  • Виправлення за допомогою косметики
  • Поради візажистів
  • Корекція зачіскою
  • Якщо природа нагородила жінку великим носом, зовсім не варто драматизувати з цього приводу. Є маса прийомів, як візуально зменшити ніс. Допоможуть в цьому зачіска і гарний макіяж. Наносити його не складе труднощів – кілька тренувань, і обличчя перетворюється, а ніс не здається таким великим.Як візуально зменшити ніс — підкажуть професійні візажисти

    Макіяжем можна не тільки виправити величину, але і такі недоліки, як широкі крила, вузький, плескате, ніс з горбинкою. Найголовніше – навчитися правильного нанесення косметики. Після цього зменшити ніс в домашніх умовах не складе праці.

    Виправлення за допомогою косметики

    Успішна корекція форми носа можлива за допомогою двох відтінків пудри, які необхідно наносити певним чином на обличчя. Один відтінок береться світліше кольору шкіри, а інший – трохи темніше. При цьому створюється візуальний ефект тіні на носі, який здатний оманливе змінити його форму.

    Роблячи макіяж, обов’язково контурируйте ніс. Нанесення темного контуру має бути по лінії скул до скронь, а також по обидва боки носа з переходом на верхні повіки до брів. Більш світлий тон наноситься на центр лоба і по всій спинці носа, а також на зону під нижніми століттями. Це базовий прийом, який допоможе вигідно відтінити ніс навіть у тому випадку, якщо його недоліки невеликі.

    Корекція великого носа, удаваного широким, робиться наступним чином:

  • Дві вертикальні лінії проводяться з боків більш темним відтінком, починаючи від внутрішньої частини брови і до кінця крил. Секрет гарного макіяжу в рівних лініях, тому в даному випадку необхідно постаратися і зробити все акуратно. Маленькій тонким пензликом намалюйте лінії в місці звуження, в області крил, після чого ретельно розтушуйте тон, поки межі переходу не зникнуть.
  • Центральна частина повинна створювати візуальний ефект відблиску, тому на неї накладається пудра світлого відтінку. Також можна використовувати хайлайтер. Необхідно робити лінію, відповідну бажаної ширини носа. Чим вона більша, тим ширше буде здаватися ніс. Це потрібно враховувати.
  • Після нанесення м’яким пензликом ретельно сравняйте два тони, щоб усунути лінію переходу.
  • При необхідності коригувати плоский ніс, коли перенісся здається просто величезною, а крила – занадто повними і м’ясистими, то техніка корекції принципово інша. Тут потрібно акцентувати увагу на переніссі і зробити її більш чіткою, а ось крила варто приховати. З цією метою макіяж наноситься двома кольорами пудри за тим же принципом, тільки высветляется центр носа, наче відблиск, а краї затемняються, стаючи візуально більш гострими.

    Вирішить питання зменшення крил носа. Світлий тон для отримання ефекту відблисків наноситься не на центр перенісся, а на її краю. Візуально розширюючи перенісся, можна домогтися її правильного співвідношення з крилами, які після нанесення косметичних засобів вже не здаються такими широкими і великими.

    Ніс у формі трикутника, коли широкі крила виступають на щоки, теж піддається корекції. У даному випадку необхідно надати баланс широким крил і вузькою переніссі.

    Якщо ніс не просто великий, а ще й довгий, то необхідно затемнити його кінчик і крила. Тими ж самими світлими тонами пудри працюємо в зоні від перенісся і по всій довжині носа, але не доводячи до кінця. Тобто зупиняємося в тому місці, де переважно повинен закінчитися ніс. Для балансу темною пудрою обробляємо крила і кінчик носа. Візуально впадає в очі світла частина навмисне зменшення кінчика носа ніхто не помітить.

    Якщо ніс вузький і високий, але рівна, то для зменшення крил темні тони не знадобляться. За допомогою тільки світлої пудри необхідно зробити відблиски по краях носа, на крилах, що візуально розширить і згладить піднесення. Якщо ж ніс високий і з горбинкою, то темною пудрою обробляється тільки виступаюча частина.

    Власницям носа з горбинкою потрібно уважно поставитися до растушевыванию пудри, оскільки на нестачі не повинно залишатися темної плями. Перед тим, як приховати горбочок, потрібно наносити основу під макіяж — так пудра краще розтушовують.

    Поради візажистів

    Візажисти відзначають, що корекція носа за допомогою макіяжу проводиться тільки в тому випадку, якщо особа повністю наноситься косметика. Інакше тільки один ніс буде залучати ще більшу увагу до себе і всі спроби його приховати виявляться провальними. Обов’язково приділяйте увагу щоки, підборіддя, області чола.

    Використання аксесуарів допоможе відвернути увагу від носа, тому носите цікаві сережки та інші прикраси. У денний час рекомендовано використовувати тільки світлі тони, а якщо ви збираєтеся на вечірку або в кіно, де є штучне світло, то потрібно застосовувати обидва тони – і світлий і темний.

    с помощью макияжаЗа допомогою макіяжу можна підкоригувати величину і крил носа

    Щоб візуально зменшити ніс, візажисти радять акцентувати увагу на інших частинах особи. Таким чином створюється баланс між ними і відволікається увага від основної проблеми. Підкресліть і нафарбуйте вії пишніше, підкресліть брови і надайте пухлости губ. Всі ці відволікаючі маневри допоможуть приховати великий ніс.

    Корекція зачіскою

    Не треба недооцінювати можливості волосся — за допомогою зачіски теж успішно приховують великий ніс. Перукарі однозначно стверджують, що людям з великим носом не варто носити чубок. Вона приховує частину лоба, тому на тлі решти виступає особи ніс може здаватися просто величезним. Впоратися з цією помилкою досить просто – відкривайте обличчя так, щоб ніс здавався як можна менше на загальному тлі.

    Однозначне табу для власниць великого носа:

    • зачіска кінський хвіст при відсутності чілки;
    • прямий проділ;
    • акцент на очі.

    Якщо обличчя кругле, то ідеальним варіантом стане невелика асиметрична чубчик. Її можна выстригать в будь-якому напрямку і сама неординарність чубчика вже відверне увагу від великого носа.

    Консерваторам, які не готові прийняти себе з настільки сміливим рішенням, можна порадити глибоку філіровку. Чубчик не буде зменшувати особа, якщо її гарненько профілювати і відкрити лоб за допомогою інших зачісок.

    Людям з прямокутним особою можна змінити зачіску і зробити її каскадом або драбинкою, щоб відкрити вилиці і зону вух. Вже тоді ніс буде виглядати не таким великим. Допоможуть приховати недолік великі локони. Для цього можна зробити хімічну завивку, аби не накручувати волосся кожен день. Незабаром більшість жінок з великим носом дуже легко приноравливаются до коригуючій макіяжу, і моделювання обличчя займає лічені хвилини. Нанесена косметика легко приховує недоліки, і великий ніс вже не так виділяється.

    Також рекомендуємо почитати: бронзатор для обличчя