Як же вони схожі: Жанна Еппле показала знімок з 1,5-однорічного онуком Северином

1086

55-річна актриса Жанна Еппле вперше стала бабусею в лютому минулого року. Хлопчик народився в родині старшого сина артистки – Потапа Фрэза. У своєму блозі зірка серіалу «Бальзаківський вік, або Всі мужики сво…» регулярно публікує фото з малюком і розповідає, як вони проводять час.

У цьому році, наприклад, Еппле виклала знімки з онуком, які були зроблені на дні народження Потапа. Прихильники привітали сина Жанни зі святом та зазначили, що Северин дуже схожий на свою бабусю.

Для нашої сімейної затишній компанії ми шукали ресторан, де кожному гостю було б затишно і смачно. І навіть наймолодшому члену сім’ї — моєму онукові Северину, — написала зірка, зазначивши, що такий заклад їм вдалося знайти.

Instagram @epple.ymnaya

А сьогодні на сторінці актриси з’явилося фото з відпочинку у сонячній Туреччині: на знімку щаслива бабуся тримає малюка на руках.

Діти — це щастя, а онуки — не марно прожите життя, – підписала знімок з відпустки актриса.

Instagram @epple.ymnaya

Шанувальники жваво відреагували на теплий знімок і відзначили, як чудово виглядає знаменитість:

😍😍😍 Мені б так виглядати, коли будуть онуки! 🥰😘👌🏻👌🏻👌🏻😍

Золоті слова! Аж мурашки, щастя Вам💕

Онук схожий на вас! Гарненький!

До речі, раніше в соціальних мережах Еппле зізнавалася, що у неї склалися чудові стосунки з невісткою Ангеліною. У день народження дружини старшого сина Жанна опублікувала зворушливе привітання дівчині:

Ангеліна, мій найулюбленіший і найкращий друг, мій самий теплий і рідний чоловік, моя невістка, мама мого онука Северина! Завдяки тобі я точно знаю, щастя — це риса характеру. Спасибі тобі за тебе!

Instagram @angelinka3579

Артистка також розповіла, що сини довгий час приховували, що вона їх мати. І в цьому їм допомагала батьківське прізвище. Молоді люди хотіли добитися самостійно, не сподіваючись на зіркову родичку.

Instagram @angelinka3579

Нагадаємо, що у Жанни за все життя був один офіційний шлюб – з балетмейстером Олексієм Бакаєм. З батьком своїх дітей Іллею Фрэзом вона жила в цивільному шлюбі.

Фото на анонс: Instagram @epple.ymnaya