Як залишатися в одній вазі з юності: Юлія Меньшова розкрила всі секрети своєї стрункості

1248

50-річна Юлія Меньшова – не тільки талановита акторка й популярна телеведуча, але і щаслива дружина актора Ігоря Гордіна і турботлива мама 21-річного Андрія та 16-річної Таїсії. На шостому десятку Юлія виглядає набагато молодше свого віку і з задоволенням ділиться з шанувальниками своїми секретами краси і молодості.

© Instagram @juliavmenshova

Приміром, на цей раз Меньшова заявила, що її вага не змінювався з юності, і розкрила секрети своєї стрункості.

Я трохи їм, впринципі. І майже не їм борошняне, цукор і вершкове масло. Але головне, стежу за тим, щоб залишатися в одній вазі з ранньої юності. Це наслідок професії, яка стала способом життя. Але з роками утримувати вагу можна тільки серйозними обмеженнями і фізичним навантаженням. Спорт ненавиджу, тому — йога, — написала телеведуча у своєму особистому блозі.

© Instagram @juliavmenshova

До речі, нещодавно Юлія Меньшова поділилася секретом вічної молодості», який виявився пов’язаний з модними тенденціями:

Я розгадала секрет молодості!!! 👆🏻🙇🏼♀️🙏🏻І немає, я не стану приховувати👐🏻, не зажму 👊🏻, так і бути віддам в широке користування ✌🏻Ось він… Отже… Слухайте… ✨💫⭐️вся справа в чарівній циклічності моди, яка рівно через 20-30 років робить повний оборот, і повертається до точки відліку. І ось ти така в свої 50 офіційних років 👩🏼🎓заходиш в магазин, а там широчезний асортимент джинсів, футболок і светрів твоєї молодості, і коротше крекс💥пекс💥 фекс💥 і … «діти, вашій мамі знову 17, просто повірте, а потім зрозумієте» (с) 😂😂😂Ну а як ще себе почувати, влізаючи в призабутий, але настільки колись улюблений фасон «банани»👖, а? 😉 #секретмолодости

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Меньшова (@juliavmenshova) on Aug 22, 2019 at 5:23am PDT

Читайте також:

  • Містичні збіги: Юлія Меньшова розповіла, чому вибрала такі імена для своїх дітей
  • Мама, тато, дочка і син: Юлія Меньшова поділилася особливим кадром з родиною
  • З новою стрижкою: Юлія Меньшова зважилася на зміну іміджу
Фото на анонс: Instagram @juliavmenshova