Кунжутне масло: Юлія Снигирь поділилася простим секретом краси і здоровя

607

36-річна Юлія Снигирь — одна з найкрасивіших і найталановитіших російських актрис. В цілому, секрет її краси досить простий — правильний і здоровий спосіб життя. У своєму особистому блозі актриса регулярно ділиться з шанувальниками радами.

© Instagram @yuliasnigir

Так, днями на своїй сторінці актриса розмістила гарне фото з басейну і розповіла шанувальникам секрет, знаючи який, ви вбережете свої суглоби, зв’язки і лімфатичні вузли.

Головне знання, яке я відводжу звідси — це те, що будь-яку проблему в тілі можна собі підпорядкувати. Психосоматика. Все-від голови.Тому так важлива перезавантаження! Висмикнути себе з потоку, натиснути на паузу. (Я б порадила ще відбирати гаджети😜😜😜)❗️І ще, здам вам секретний рецепт — треба пару раз на тиждень наносити на тіло кунжутне масло. Це дуже корисно для суглобів, зв’язок і лімфатичних вузлів.❗️Загалом, свій рік я почала ідеально 👌🏻

© Instagram @yuliasnigir

Читачі особистого блогу артистки в боргу не залишилися і поділилися своїми секретами здоров’я, а багато захоплювалися її красивою фігурою:

Для зняття запалення суглобів і зв’язок почитайте про сіль стародавніх морів — бішофіт. Рекомендую для натирань і компресів розчин для прийняття ванн. Лікарі його не призначають, оскільки він коштує копійки.

А ще кунжутне масло -відмінне сонцезахисний засіб .. 🙌🏻🙏🏻

Мануальний терапевт багато років повторює фразу:»Все від голови,Наташа,все від голови..»Виглядаєте-Суперр!!! В наш час говорили про таких дівчат як ви-Фігуриста!👋🏼👍🌹

Крім того, актриса ретельно стежить за своїм харчуванням:

Скільки води ви випиваєте в день? Потрібно багато, – впевнена Юлія Снигирь. – Це основа здорового обміну речовин. Твердження, що «від води можуть бути набряки» — міф. Насправді, набряки — від зневоднення. В організм надходить сигнал тривоги, і він починає запасати рідина в тканинах. Ну і шкіра. Шкіру потрібно зволожувати насамперед зсередини. Соки, чаї, кава не підходять😅 І не варто пити воду відразу після їжі, до речі!✌🏻️ Загалом, пийте воду! Не чекайте сигналу тривоги!

© Instagram @yuliasnigir

Незважаючи на те, що зараз літо, Юлія радить перевірити рівень вітаміну D, від якого залежить краса волосся, нігтів і гормональної системи в цілому.

© Instagram @yuliasnigir

До речі, вчора своїми б’юті-поділилася секретами Анна Сєдокова. Співачка опублікувала ефектний знімок з ванною і розповіла шанувальникам, як доглядати за шкірою обличчя:

  • Ретельно очищати шкіру. Ідеальний варіант для літа — гелі, муси, молочко та пінки два рази в день, але тільки ті, де немає лугу і мильної основи.
  • Скоротити очищення скрабом до одного разу на 7-14 днів.
  • Витирати вологе обличчя сухою або матуючої серветкою, акуратно прикладаючи до шкіри, а не розтираючи її.
  • Протягом дня користуватися термальною водою, щоб не пересушувати шкіру.
  • Відмовитися від відбілюючих кремів і пілінгів, це може посилити чутливість до ультрафіолету і прискорити старіння.
  • Наносити нічний крем, тільки не зимовий варіант, в цьому випадку шкіра буде потіти і псуватися, а пори будуть забитими. До складу вашого кращого крему для обличчя в літній період повинні входити антиоксиданти, зволожуючі компоненти, вітаміни С і Е.
  • Відкласти подалі тональний засіб, а замість нього використовувати легкий ВВ-крем або лосьйон з SPF.
© Instagram @annaupgraded
Фото на анонс: Instagram @yuliasnigir, @ekoproduktpoltava