Як зберегти засмагу після моря надовго: ефективні засоби, поради

1004

Зміст:

  • Як підтримати стійкість засмаги
  • Як підкреслити засмага
  • З відпустки на морських курортах ми привозимо додому не тільки сувеніри, але й рівний красивий загар, який має магічну здатністю робити шкіру рівною і сяючою, а фігуру – візуально більш стрункою і підтягнутою. Знаючи, як надовго зберегти засмагу після моря, ви зможете насолоджуватися його чарівним ефектом кілька місяців поспіль.

    Як підтримати стійкість засмаги

    Щоб як можна довше зберегти смаглявий відтінок шкіри, не обов’язково засмагати в солярії. Продовжити стійкість натурального морського загару допоможуть кілька невеликих хитрощів. Наприклад, не варто відвідувати лазню або сауну відразу після моря. Не приймайте гарячі ванни, мийтеся теплою водою комфортної температури. При цьому не користуйтеся жорсткими мочалками і не наносите на шкіру скраби з великими абразивними частинками. Відлущує відмерлі частинки шкіри за допомогою м’яких кремоподібних пілінгів.

    Знаючи, як зберегти засмагу після моря, ви зможете довго насолоджуватися красивим відтінком шкіри

    Інші способи зберегти морський загар:

    • вживайте в їжу продукти, багаті вітамінами D, А, Е: червону рибу, молочні продукти, горіхи, зелень, рослинна олія; ці вітаміни необхідні для вироблення шкірою захисного пігменту – меланіну, який і робить її більш смуглявою;
    • добре зволожуйте шкіру, використовуйте лосьйони та масла для тіла з вітаміном Е, пантенол, екстракт алое; правильний догляд за шкірою допомагає їй залишатися рівною, гладкою, сяючою, а також підтримує її захисну функцію;
    • продовжуйте використовувати засоби з УФ-захистом і після того, як повернулися з морського узбережжя, щоб уникнути сонячних опіків: обпалена шкіра починає лущитися, і засмага сходить дуже швидко.

    Ці прості правила допоможуть продовжити стійкість засмаги без шкоди для здоров’я. І навіть після того, як засмага зблідне, можна відновити його яскравість з допомогою автобронзантов. Слідуючи інструкціям на упаковці, такі кошти легко наносити самостійно в домашніх умовах, не завдаючи шкоди шкірі.

    Як підкреслити засмага

    Підкреслити гарний смаглявий відтінок шкіри допоможуть косметичні засоби. Для цього можна спробувати наступне:

    • наносьте на шкіру олії – вони не тільки зволожують і живлять її, але і роблять більш гладкою, надають красиве сяйво;
    • розставте відблиски з допомогою золотистого освітлення або бронзера з сяючими частинками – наносити їх можна не тільки на вилиці, але і на ключиці, улоговинку на грудях, передню поверхню гомілки;
    • використовуйте ніжні, пастельні відтінки в манікюрі та макіяжі – вони допоможуть відтінити загар.

    Дотримуйтесь цих правил, і ви здивуєтеся тому, як довго тримається засмага – так само, як і приємні спогади про відпустку на морському узбережжі.

    Читайте в наступній статті: як змити тонік з волосся