Екстремальне катання: Емін Агаларов показав доньці, як катапультуватися з гойдалок

775

Ніж прогулянка з татом відрізняється від прогулянки з мамою? Найчастіше, вона веселіше. І ось чому: тато сильніше, тому гойдалки злітають вище, а каруселі крутяться швидше. А ще папи іноді показують витівки, які вони робили в своєму дитинстві.

Емін Агаларов, як і багато інші хлопчики, явно в дитинстві любив стрибати під час катання. Цей трюк він продемонстрував під час прогулянки Аміні – прийомної дочки своєї екс-дружини Лейли Алієвої.

Тато зараз катапультується. Дивись, – з цими словами Емін хвацько зіскочив на землю.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 16, 2019 at 12:03pm PDT

Відзначимо, що в шлюбі з Лейлою Алієвої популярний виконавець став двічі батьком. 1 грудня 2008 року на світ з’явилися їхні сини-близнюки Алі і Микаил.

Эмин Агаларов и Лейла Алиева с детьми© Instagram @eminofficial

Крім того, Емін не приховує, що прийомну дочку Лейли Алієвої, 5-річну Аміну, він вважає своєю донькою.

Вона росте разом з моїми рідними синами. І коли я до них приїжджаю, ми проводимо час разом. Аміна каже: «Дивись, тато приніс це. Дивись, тато приніс то…» Взагалі-то першими папою Аміни мене назвали сини — ще коли вона сама говорити не вміла. Її щойно принесли додому, я приїхав, Алі з Микаилом взяли мене за руку і повели до неї: «Тату, тату, йдемо, ми тобі покажемо Аміну», – розповідав раніше Емін Агаларов. – Заходимо в її кімнату, а вона зовсім маленька, ще стоїть невпевнено, і сини їй кажуть: «Аміна, дивись, це твій тато». І тепер, коли вона звертається до мене «тато», у мене виникає зворушливе і дуже тепле почуття. Я в повній мірі відчуваю, що бути батьком дівчинки — це таке щастя!.

Эмин Агаларов с дочкой Аминой © Instagram @eminofficial

А з 31 грудня 2018 року Емін вже двічі тато дочок. Нагадаємо, у шлюбі з моделлю Оленою Гаврилової у співака з’явилася дочка Афіна.

Мин Агаларов с супругой Аленой Гавриловой и дочкой Афиной© Instagram @eminofficial

Четверо дітей – це висока відповідальність і необхідність приділити увагу всім спадкоємцям. Эмину Агаларову це під силу. В його особистому блозі чимало фотографій і відео з дітворою. Коли музикант і бізнесмен приїжджає в Баку, де живуть сини і Аміна, присвячує себе дітям. Вчить грати на фортепіано, займається спортом, грає з синами і донькою…

View this post on Instagram

A post shared by eminofficial (@eminofficial) on Apr 9, 2019 at 12:59am PDT

Зараз у мене є моя сім’я, мої діти — це все, що мені потрібно. Мені хочеться більше часу проводити з ними, — говорить Емін.

Эмин Агаларов со всеми детьми© Instagram @eminofficial

Читайте також:

  • Невичерпне джерело щастя: Емін Агаларов поділився архівними фотографіями зі своїми рідними
  • Розсекретив: Емін Агаларов вперше показав обличчя дочки піврічної
  • Один дивовижний рік: Емін Агаларов поділився зворушливим знімком на честь річниці весілля
Фото: © Instagram @eminofficial