Як звичайна сімя: принц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми полетіли до королеви разом з простими пасажирами

624

Принц Вільям і Кейт Міддлтон для багатьох є взірцем ідеальної сім’ї. Онук королеви Великобританії Єлизавети II разом з дружиною виховують трьох дітей – 6-летнетнего Джорджа, 4-річну Шарлотту і малюка Луї, якому наприкінці квітня виповнився рік.

© Instagram @kensingtonroyal

Герцог і герцогиня Кембриджські всіляко намагаються демонструвати, що не вважають себе особливими і поводяться, як звичайні люди. На цей раз подружжя разом з дітьми вирушили в гості до Єлизаветі II в її улюблений замок Балморал в Шотландії на звичайному літаку. Квиток цього рейсу авіакомпанії FlyBe коштував 75 фунтів стерлінгів (~ 6 035,48 руб.). Вільям вийшов з літака зі старшими дітьми і сумками, а Кетрін несла на руках малюка Луї.Поруч йшла няня малюків – Марія Тереза Боралло.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine The Great (@catherine_thegreat_duchess) on Aug 22, 2019 at 6:29am PDT

Королівська сім’я сиділа на перших рядах. Я часто літаю цими рейсами, але такого не бачив ніколи. Ми не знали, що вони летять з нами. Тільки пізніше я зрозумів, що мати Кейт сидить через кілька рядів від мене, – розповів один з пасажирів журналісту Daily Mail.

Можливо, Кембриджі пересіли на бюджетні авіалінії після свого небюджетного відпустки на Мюстік, а потім на Сицилії, що, за повідомленнями ЗМІ, викликало невдоволення королеви. Чи прийняли таке рішення на тлі скандалу навколо відпочинку принца Гаррі і Меган Маркл.

Нагадаємо, герцоги Сассекские відпочивають разом з 3-місячним сином Арчі Харрісоном в Іспанії та Франції.

Детальніше:Юний мандрівник: принц Гаррі і Меган Маркл відпочивають разом з 3-місячним сином в Іспанії та Франції

© Instagram @hrhprinceharryandmeghan

У Мережу потрапили кадри, на яких принц Гаррі і Меган Маркл виходять з приватного літака. На сина леді Діани бейсболка, надвинутая на лоб. Можливо, для конспірації. Меган Маркл в білому капелюсі з чорним обідком. У схожій вона була під час відвідування приватного Вімблдонського турніру разом з подругами.

Маленького Арчі його знаменита мама міцно притискала до себе. Малюк був у світлих штанях і білій кофтині з синіми смужками на рукавах. Розгледіти малюка не вдалося, так як його голову закривали поля капелюхи Меган Маркл.

© Instagram @theroyalsussex

Зарубіжні видання відзначають зростання невдоволення Сассексами з-за їх частих переміщень на приватних літаках. Експерти прийшли до висновку, що поїздка королівської пари на Французьку Рів’єру створила в сім разів більше викидів вуглецю на людину, ніж регулярний рейс.

До речі, після відпочинку в Ніцці, сімейство принца Гаррі має відправитися в Шотландію. Очікується, що королеву Єлизавету II з принцом Філіпом, відвідають не тільки Кембриджі і Сассексы, але і принц Чарльз з дружиною Каміллою, принц Ендрю, принц Едвард і принцеса Анна з сім’ями.

Королівський репортер Кріс Шип закликав не порівнювати недавні приватні перельоти Сассексов з рішенням Кембриджів летіти на регулярному рейсі.

Замість того, щоб давати своєму братові «урок», як стверджують деякі, принц Вільям насправді підкреслює, що члени королівської сім’ї завжди ризикують вторгненням в їх приватне життя враховуючи, скільки телефонів з камерою в руках у попутників, – зазначив журналіст.

Читайте також:

  • Юний мандрівник: принц Гаррі і Меган Маркл відпочивають разом з 3-місячним сином в Іспанії та Франції
  • Творча «развивашка: діти Кейт Міддлтон знайшли незвичайний спосіб зберегти спогади про літо
  • На радість ласунам: за яким рецептом діти Кейт Міддлтон готують домашні льодяники
Фото на анонс: Instagram @thecambridgess_