Як користуватися кушоном для обличчя

1122

Зміст:

  • Чим кушон відрізняється від звичайної косметики
  • Плюси і мінуси кушона
  • Як вибрати кушон
  • Як користуватися кушоном правильно
  • На прилавках магазинів представлений великий вибір кушонов, але не всі розуміють, що це таке, для чого його використовують і чим він краще звичних засобів. Кушон для особи — інновація в сфері косметики. По суті, новаторство тут не в самому засобі, а в особливості його дозування і нанесення за допомогою дозуючої спеціальної подушечки, яка і називається кушоном (від англ. cushion — подушка). Легкий тональний крем, випущений в такому вигляді, робить макіяж простим і швидким. Пара хвилин піде на те, щоб надати шкірі свіжий сяючий вигляд, коли це необхідно.Кушон для обличчя

    Чим кушон відрізняється від звичайної косметики

    Для чого потрібен такий продукт, і чим він відрізняється від стандартних косметичних засобів? Кушон приваблює простотою та зручністю у використанні. Це вдалий спосіб застосування BB-креми, тонального крему, пудри і навіть блиску для губ. Новинка з’єднала в собі кращі якості вже наявної косметики, і додала до них зручність і простоту використання.

    Особливість кушона полягає в можливості точно дозувати засіб. Нанесення крему в невеликій кількості дозволяє добитися рівного тону обличчя, приховати дрібні зморшки, швидко відкоригувати недоліки шкіри.

    Використання кушонов запобігає закупорювання пір.

    Варіанти складу і корисні властивості:

  • В залежності від вхідних в склад речовин, кушон для особи не лише хороший для тонування, але і володіє корисними властивостями. Створення оптимального шару косметики дозволяє шкірі дихати. Враховуючи індивідуальні особливості, можна підібрати потрібний вид креми з вітамінами, мікроелементами або спрямованим лікувальним дією.
  • Містяться абсорбуючі частки в більшості кушонов прибирають жирний блиск, надають матовості. Але такий склад не підходить для сухої шкіри, він ще більше підкреслить її сухість і лущення.
  • Зволожуючі креми-кушоны живлять дерму, надають обличчю сяйво і здоровий вигляд, заспокоює суху та чутливу шкіру.
  • Варіанти з антибактеріальними інгредієнтами підходять для проблемної шкіри. Вони мають антисептичну дію, зменшують запалення і запобігають появі прищів.
  • Кушоны зі світловідбиваючими частинками працюють як шіммери, надаючи обличчю мерехтливий відтінок.
  • Склади з хорошою УФ-захистом оберігають ніжну шкіру від шкідливого впливу сонячних променів.
  • Плюси і мінуси кушона

    Переваги і недоліки кушонов для особи відносні і залежать від індивідуальних уподобань. Те, що є плюсом для однієї жінки, може бути мінусом для іншої.

    З переваг кушонов можна виділити наступні:

    • компактна упаковка з дзеркальцем і спонжем не займає багато місця в сумочці і дозволяє привести себе в порядок в будь-якій ситуації;
    • натуральний макіяж за мінімум часу;
    • легка текстура надає рівний, ледь помітний тон шкірі, при цьому особа виглядає природним і свіжим, а не як маска;
    • при натисканні виділяється невелика доза крему, що дозволяє наносити його тонким шаром без надлишків і забезпечує економічність витрачання кошти.

    З мінусів можна відзначити:

    • тонкий шар крему володіє слабкою ступенем маскування і не здатний приховати явні ознаки дерматологічних проблем;
    • негігієнічно ділитися засобом з подружками — спонж в комплекті один;
    • маленькі упаковки, коштують дорожче звичайних засобів, при цьому швидко закінчуються.

    Як вибрати кушон

    Правильно підібраний кушон підкреслює красу обличчя, приховує недоліки і захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Краще віддати перевагу потягам з вітамінами, мінералами і мінімумом штучних добавок.

    Вибираючи коректор, важливо враховувати не тільки колір, але і тип шкіри. Креми з зволожуючими компонентами підходять для сухої і чутливої шкіри.

    У холодний період краще використовувати більш жирні креми з високим вмістом поживних речовин чи рослинних екстрактів. Влітку розумніше вибрати кушон флюидной текстури з УФ-захистом. Практично невидимі, вони не обтяжують шкіру і при цьому захищає обличчя від шкідливого сонячного випромінювання.

    как пользоватьсяКушона не вистачає надовго, але це залежить від того, як користуватися ним

    Для проблемного типу шкіри потрібні кушоны з підсушують і протизапальними властивостями.

    Як користуватися кушоном правильно

    Перед будь-яким макіяжем завжди потрібне попереднє очищення і зволоження. На питання, як правильно наносити кушон, відповідь проста. Для цього потрібно натиснути на губку і з допомогою спонжа легкими поплескуваннями рівномірно нанести крем на шкіру.

    Для природного макіяжу достатньо одного шару, але можна нанести і другий для досягнення більшого ефекту. Тут головне — не переборщити. На підготовленій шкірі тон виходить рівним і довше тримається. Протягом дня макіяж можна підправити поверх першого шару.

    Завдяки легкій текстурі і ефекту тонкої вуалі, кушонами можна користуватися і як консилера навколо очей. Знімається такий макіяж просто, звичайними засобами для вмивання або мицеллярной водою.

    Кушон припав до вподоби покупцям, і згодом у такому форматі стали випускати не тільки тонуючі засоби, але і тіні, помаду, рум’яна. З їх допомогою можна зробити легкий макіяж і надати обличчю свіжий природний вигляд. А якщо засіб закінчується, то у деяких брендів можна придбати змінні картриджі.

    Також цікаво почитати: натуральні барвники для волосся