Яскрава осінь: Анастасія Костенко показала модне вбрання дочки

553

Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов незабаром стануть вдруге батьками. Про це не так давно повідомила зоряна мама в своєму особистому блозі. Їх перша малятко Мілана з’явилася на світ влітку минулого року в престижній підмосковній клініці.

А свою першу осінь дочка зіркових батьків зустріла в колясці — дівчинці виповнилося два місяці у вересні. Зате в цьому році вона може повною мірою насолодитися кольорами осені. І продемонструвати безліч образів, раз мама-модель вирішила зробити з доньки стильну штучку.

Осенний образ дочки Дмитрия Тарасова и Анастасии КостенкоФото: Instagram @kostenko.94

У своєму блозі Анастасія поділилася знімками, на яких відображена її дочка на прогулянці з батьком. Мілана одягнена в яскраво-червону куртку і чалму пудро-рожевого кольору. Дівчинка виглядає справжньою модницею, як і її зоряна мама.

Костенко, перебуваючи в цікавому положенні, і в першу вагітність, і зараз демонструвала розкішні вбрання. На відміну від багатьох вагітних вона не ховає свій живіт, а показує його у красивих нарядах. Суппруге Тарасова, судячи з усього, дуже пощастило з генетикою. Вже через шість днів після народження Мілани вона демонструвала підтягнуте тіло. Через місяць вона вже приступила до тренувань під наглядом фахівців.

Костенко и ТарасовФото: Instagram @kostenko.94

Раніше зіркова мама демонструвала інший модний наряд Мілани – рожеве пальто в поєднанні з чалмою і витончені напівчеревики.

Костенко с дочерьюФото: Instagram @kostenko.94

Шанувальники відзначили, що в Анастасії відмінний смак, дитині пощастило з такою мамою і татом, який ні в чому не відмовляє своїм коханим дівчаткам.

Майбутня мама веде активний спосіб життя під час вагітності. Вона вирішила піти вчитися, а Дмитро її повністю в цьому підтримав. Футболіст кожен день зустрічає дружину після навчання і відвозить на вечерю. З малятком зоряній парі допомагають родственникии няні.

А днями ще одна зіркова матуся, телеведуча Лєра Кудрявцева, продемонструвала осінній наряд своєї дочки. Зіркова мама вибрала для неї кумедну шапку у вигляді кавуна і яскраву куртку у великий горох.

Лера Кудрявцева с дочкой на осенней прогулкеФото: Instagram @leratv

Читайте також:

  • Відео: Анастасія Костенко поділилася комплексом вправ після пологів
  • Анастасія Костенко: 6 днів після пологів — та ні животика!
  • 2 місяця щастя: Анастасія Костенко вперше показала обличчя дочки
Фото на анонс: Instagram @kostenko.94