Як підріс: Влад Топалов показав 7-місячного сина

1366

Сім’я 33-річного Влада Топалова і 29-річної Регіни Тодоренко – приклад для тисяч жителів нашої країни. Він – успішний музикант, вона – популярна телеведуча. Крім того, Влад і Регіна ростять чарівного сина – 7-місячного Михайла. Знамениті батьки душі не чують у малюка і час від часу діляться з шанувальниками зворушливими знімками з ним.

Первенец Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @vladtopalovofficial

На цей раз Влад опублікував у своєму особистому блозі знімок з малюком, який помітно підріс.

Іноді хочеться його зжерти! Мій 🍯 😂😋 саме круто в прогулянках для мене в цьому періоді, коли він засинає на мені…. це відчуття не передати словами🙈💥 з Богом! — написав він.

© Instagram @vladtopalovofficial

Шанувальники артиста приши в захват від забавного сімейного фото і зворушливого відношення артиста до сина:

Який чудовий тато🙌

Дуже красивий кадр) побільше б таких цікавих знімків😍 Удачі в усьому, миру над головою, і побільше яскравих, щасливих моментів у житті))

Шладенькие складочки на п’ятах у малюка😍❤️❤️❤️

Клас😍😍😍

Солодкий пупсик 😍

Кльові 😍

Дівчинку ще вам😋

Кадр був зроблений в Греції, куди Влад Топалов і Регіна Тодоренко разом з сином відправилися проводити свій довгоочікуваний місяць. Кілька днів тому закохані зіграли пишне весілля в італійському Сорренто.

Свадьба Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @reginatodorenko

Регіна і Влад влаштували казкову весільну церемонію для родичів і друзів, схожу на щасливий фінал відомої історії про Ромео і Джульєтту. До речі, одне з двох весільних суконь Тодоренко було зроблено саме як вінчальний наряд Джульєтти. Щаслива наречена розповіла шанувальникам ідею весілля: вони з чоловіком хотіли зробити її в італійському стилі — і здійснили це в повній мірі!

Оформлення весілля в італійському стилі, декорації, флористика🙈🙈🙈… чи могла я , дівчина з селища Котовського, мріяти про це????!!!!Могла і намечтала❤️!

© Instagram @vladtopalovofficial

Нагадаємо, Влад Топалов і Регіна Тодоренко розписалися і провели невелику весільну церемонію для рідних ще в жовтні минулого року, не плануючи велике торжество з-за вагітності нареченої. Їхній первісток, син Міша, з’явився на світ на початку грудня.

Читайте також:

  • Гірко! Регіна Тодоренко і Влад Топалов зіграли весілля в Італії
  • На що готові батьки: Влад Топалов поділився забавним сімейним відео
  • Солодкі щічки: Влад Топалов опублікував ніжне фото з сином
Фото на анонс: Instagram @vladtopalovofficial