Як підріс: син Олексія Чадова і Агнії Дітковскіте став справжнім красенем

650

Фотографії Федора, сина колись однієї з найкрасивіших пар російського кіно, Агнії Дітковскіте та Олексія Чадова, рідко з’являються в їх особистих блогах. Але влучно! І кожен раз передплатники відзначають, що малюк взяв найкраще від батьків.

© Instagram @alexeychadovofficial

Нагадаємо, актори одружилися у 2012 році, а через три роки вони розлучилися. Екс-подружжю вдалося зберегти дружні стосунки. Агнія Дітковскіте раніше розповідала, як зберегти відносини з колишнім чоловіком заради дитини.

Нове фото Федора одночасно з’явилося в блогах мами Федора і його бабусі, популярної актриси Тетяни Лютаєвою. На ньому 5-річний хлопчик був відображений в той момент, коли на плечі зручно влаштувався білосніжний голуб. Знімок вийшов неймовірно ніжним.

© Instagram @tanialyutaeva

Зазначимо, що Федір змінив зачіску. Якщо раніше він вважав коротку стрижку, тепер довжина волосся стала іншою. У такому образі хлопчик вражає своєю зовнішністю!

© Instagram @tanialyutaeva

Син зіркових батьків, який відсвяткував своє п’ятиріччя в червні, успадкував не тільки їх красу, але і здібності. Наприклад, тато Олексій Чадов вирішив, що буде розвивати в сина акторські навички. Про користь дитячого театру і хореографічної школи артист розповідав у одному з інтерв’ю:

Мені здається, акторські здібності корисно розвивати в собі будь-якій людині, навіть якщо він потім не планує зніматися в кіно. Все життя – гра і люди в ній актори, це потрібно розуміти. Люди з акторською освітою швидше добиваються своєї мети, їм легше підкорити серця людей навколо, – ділився думкою Олексій, відзначаючи, що Федір, можливо, буде вчитися в одній з акторських шкіл. – Розкутий, легкий і яскравий людина досягає успіху на будь-якому терені. Хоча, про математику теж не треба забувати. Я, до речі, добре справлявся в школі з цим предметом. Загалом, головна запорука успіху – гармонійний розвиток особистості. І акторство відіграє в цьому процесі не останню роль.

А мама Федора привчає сина до спорту. Раніше Агнія Дітковскіте демонструвала кадри з сином із залу, де вона займається гімнастикою на повітряних полотнах.

Читайте також:Маленький спортсмен: син Агнії Дітковскіте робить зарядку навіть на пляжі

Вивчаючи фото Федора, шанувальники бабусі малюка прийшли до висновку, що малюк схожий не тільки на батьків, але і на дядька (брата Агнії).

Кров-то одна, – відповіла в коментарях Тетяна Лютаєва.

© Instagram @tanialyutaeva

А на кого з батьків більше схожий ваш малюк?

Фото на анонс: Instagram @ditkovskyte, @alexeychadovofficial