Як під копірку: Іван Жидков і його син неймовірно схожі на фотографіях в одному віці

733

35-річний Іван Жидков – не тільки затребуваний і талановитий актор, але і турботливий тато двох дітей. Дочка Маша, якій у вересні виповниться 10 років, народилася у шлюбі Івана з актрисою Ольгою Арнтгольц, а син Степан, якому буде 2 роки в жовтні, з’явився на світ у відносинах актора і моделі Лілії Соловйової. Незважаючи на те, що Іван розлучився з мамами своїх дітей, він зумів зберегти з ними дружні стосунки та приймає активну участь у вихованні спадкоємців.

© Instagram @ivantsarevitch1

Зоряний тато не приховує своїх дітей і з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами і забавними відеороликами. Шанувальники знають його як ніжного батька, намагається кожну вільну хвилину присвятити дітям.

Читайте також:Румба! Іван Жидков танцює з сином

Наприклад, сьогодні стало відомо, що Іван влаштував собі сімейні канікули. Актор разом з донькою і сином вирішив провідати свою маму, яка живе в Калінінграді. В його особистому блозі з’явилася серія зворушливих відео з отчого дому, а також Іван показав своє дитяче фото приблизно в тому ж віці, що зараз Степан, і спровокував бурхливі обговорення фанатів про те, що малюк – копія свого знаменитого батька. Той же погляд, розріз очей і пухкі щічки.

© Instagram @ivantsarevitch1

Також передплатники його блогу розділилися на два табори: одні стверджують, що дочка Івана теж дуже схожа на тата, інші впевнені, що дівчинка неймовірно схожа на маму.

Крім того, трохи пізніше Жидков показав чудовий сімейний портрет з дітьми, мамою і адміністратора сестрою Лізою.

© Instagram @ivantsarevitch1

Читайте також:Не відрізнити: Наталія Подольська показала фото з сестрою-близнючкою, мамою і молодшим братом

Шанувальники залишають добрі побажання всій родині улюбленого актора і захоплюються красою і моложавим видом його мами.

Ви дуже схожі на маму, а дітки на вас! А мама така молода і красива! Хороша у вас генетика)

Які красиві очі… скільки справжніх і непідробних емоцій)) Маша чим старше стає, тим більше на маму схожа, а ось Стьопка — татів син на 100%!

Маша на вас схожа, дуже і Степан теж) діти реально як під копірку))))))

© Instagram @ivantsarevitch1

До речі, Ольга Арнтгольц, колишня дружина Жидкова, більш скритна, ніж він, і вкрай рідко ділиться кадрами з донькою в соцмережах і новинами про неї. У минулому році актриса дала відверте інтерв’ю виданню «Телепрограма» і зізналася, що вона – сувора мама.

В першу чергу ми все-таки мама з донькою, а не подруги. Маша поки ще маленька. Коли вона виросте і стане дівчиною, мені б, звичайно, хотілося стати для неї найближчою подругою. Для цього, мені здається, треба пройти довгий шлях налагодження таких відносин. Я досить вимоглива і сувора мама. Балує у нас тато. Так і повинно бути, – впевнена Тетяна.

© Instagram @ivantsarevitch1
Фото на анонс: Instagram @ivantsarevitch1