Як спілкуватися з дівчатами і перестати нарешті соромитися

312

Побачивши симпатичної дівчини ви не змозі видавити з себе і слова? червонієте, крадькома ховаючи спітнілі долоні? не хвилюйтеся, з такою проблемою стикалися багато хлопців. Приклавши трохи зусиль, ви зможете кардинально змінити ситуацію і вільно відчувати себе в компанії будь-якої дівчини. Я розповім, як спілкуватися з дівчатами, позбутися сором’язливості і зробити бесіду захоплюючою.

Чому виникають складнощі в спілкуванні з дівчиною

Деякі чоловіки, не роблячи надзусиль, здатні зачарувати і розговорити будь-яку, навіть саму неприступну даму. Створюється враження, що цей дар їм дано при народженні. Давайте розбиратися, чому у вас так не виходить.

  1. страх відмови. Коли дівчина ігнорує або відмовляє в спілкуванні, це негативно відбивається на самооцінці будь-якого чоловіка. Переживши один раз приниження, він починає підсвідомо йти від контакту, не звертаючи уваги навіть на симпатизують йому дівчат. Особливо складно зважитися на діалог при свідках, адже пережити публічну відмову подвійно складніше.
  2. страх успіху. Як би дивно це не звучало, але деякі хлопці бояться позитивного варіанту розвитку подій. Вони просто не мали раніше такого досвіду і не знають, як діяти далі і будувати відносини.
  3. боязнь виглядати нерозумно. Причина тривалого мовчання і відсутності діалогу при спілкуванні криється в небажанні виглядати смішно і безглуздо. Хлопці бояться пожартувати, побоюючись, що дівчина не оцінить почуття гумору і взагалі вважатиме їх дивними.

Як побудувати спілкування з дівчиною

Якщо ви будете йти на поводу страхів і побоювань, то ніколи в повній мірі не відчуєте смак життя. Скільки можливостей і шансів ви вже упустили через банальну невпевненість.

Так що сміливо підходите до найкрасивішої дівчини в компанії і починайте розмову. А що говорити і як, я розповім нижче.

Говоріть на невигадливу тему

При першому спілкуванні не варто влаштовувати філософські дебати про сенс життя, обговорювати політичну обстановку на близькому сході або, що ще гірше, з’ясовувати природу виникнення вашої болю в спині.

Обговоріть щойно вийшов фільм. Запитайте, які жанри кіно їй подобаються, яку музику вона віддає перевагу. Дізнайтеся, чи є у дівчини домашні тварини, у відповідь повідайте забавну історію про свого кота.

Не торкайтеся особистих тем

Навіть якщо ви з першого погляду зрозуміли, що перед вами любов всього вашого життя, не форсуйте події. Не варто випитувати, чи є у дівчини хлопець, як давно закінчилися минулі відносини і з якої причини.

Також не рекомендую запитувати про страхи, плани на життя і зачіпати занадто особисті питання. Навряд чи дівчина стане відвертим при першій зустрічі. Вона, швидше, при найменшій підвернулася можливості закінчить бесіду і піде.

Посміхайтеся і дивіться в очі

Через зайве хвилювання хлопці вважають за краще дивитися в підлогу під час розмови або ж, навпаки, хаотично бігають очима з боку в бік. Але так робити не варто, адже візуальний контакт дуже важливий. Коли ви дивитеся в очі співрозмовнику, ви демонструєте справжню зацікавленість його особистістю.

Не менш важлива і посмішка. Позитивний настрій, доброзичливість – це те, що допоможе співрозмовниці розслабитися і відчувати себе комфортно при розмові. Повірте, дівчата нервують не менше хлопців.

Задавайте питання

Діалог не повинен нагадувати допит, але і вислуховувати ваші просторікування дівчина також не зобов’язана. Щиро цікавтеся її персоною, задавайте уточнюючі питання. Вам потрібно показати, що вам дійсно важливо і цікаво все, чим займається дама, її думка і позиція.

Але якщо ви зрозумієте, що бесіда складається тільки з ваших питань, пригальмуєте. З боку це виглядає занадто нав’язливо. Діалог складається з бесіди двох осіб, тому не напирайте і дайте можливість щось дізнатися і запитати і у вас.

Робіть компліменти

Зробіть невеликий комплімент. Він повинен бути доречним і щирим. Похваліть дівчину за її винахідливість, розум, доброту. Зовсім не обов’язково робити акцент на зовнішності.

Виділяючи зовнішні якості, будьте обережні. Не варто говорити, що у дівчини шикарні ноги або спокусливі губи. Двозначні натяки вам аж ніяк не допоможуть. Досить невинного компліменту. Скажіть, що у неї пронизливі очі або милий голос.

Запитуйте її думку

Не задавайте питання, на які можна відповісти однозначно – так чи ні. Так ваша бесіда швидко зайде в глухий кут і спілкування закінчиться, толком не розпочавшись.

Задавайте навідні запитання, попросіть висловити точку зору про будь-яку, навіть саму банальну подію. Наприклад, поцікавтеся, що думає дівчина про новий рік, для неї це сімейне свято або привід добре відпочити з друзями.

Використовуйте підказки ззовні

Коли ви не знаєте, про що розмовляти, озирніться по сторонах, і ви побачите масу підказок і зачіпок для змістовної бесіди.

Наприклад, у кого-то задзвонив телефон і ви почули мелодію популярної нині групи, запитайте у дівчини, чи подобається їй творчість цього колективу. Або ж повз проїхав автомобіль, поцікавтеся, чи подобається їй ця модель, чи є права і про яку машину дівчина мріє.

Менше говорите про себе

Щоб уникнути незручних пауз, чоловіки іноді починають без угаву розповідати про себе. Дівчина при всьому бажанні навіть і слова не може вставити в цей монолог. Це може характеризувати вас як самозакоханого, егоїстичного людини, який зациклений тільки на собі.

Іноді переривайте свою розповідь і давайте дівчині можливість висловитися.

Будьте впевнені в собі

Ви повинні щиро вірити, що варті уваги конкретної дівчини, і випромінювати спокій. Чоловік, який не знає, куди себе подіти, і кидається з кута в кут при вигляді красивої жінки, викликає жалість.

Повірте в себе. Прискіпливість і низька самооцінка вже точно не помічники на шляху до завоювання дівчини. Ви нічим не гірше чарівного сусіда, біля якого так і крутяться представниці прекрасної статі. Основна складова успіху таких харизматичних хлопців-впевненість.

Основні помилки при спілкуванні

Не помиляється той, хто нічого не робить. Але ось деякі огріхи в спілкуванні істотно знижують ваші шанси. Давайте розбиратися які.

  1. хвастощі. Розповідати про себе безумовно потрібно. Тільки це стосується реальних фактів, не варто нічого додумувати і перебільшувати. Ви, звичайно, молодець, що перевели бабусю через дорогу. Але будувати з себе героя через цей вчинок не варто.
  2. лихослів’я. Використовувати матюки і жаргон в компанії дівчини категорично заборонено. Так ви демонструєте низьку культуру і відсутність поваги до жінки.
  3. зайвий натиск. Пам’ятайте про особисті межі і дистанції, це особливо актуально при першому спілкуванні. Перебуваєте на відстані витягнутої руки, не наближайтеся і не торкайтеся дівчини.
  4. занадто довга розмова. Закінчити бесіду краще в момент її розвитку, а не тоді, коли виникають незручні паузи і мовчання. Краще обірвати діалог і піти, пославшись на зайнятість, ніж вимучено шукати теми для продовження спілкування. Тільки перед прощанням обов’язково домовтеся про наступну зустріч.

Пропоную подивитися у відео, в якому зібрані поради про те, як блиснути красномовством в присутності жінки:

Висновок

Базові знання про те, як спілкуватися з дівчатами, допоможуть вам не тільки налагодити особисте життя, але і впевнено почувати себе в будь-якій жіночій компанії. Чи допомогла вам моя стаття? чекаю ваші відгуки.