Як Твіггі: Єлизавета Боярська приміряла образ з 60-х

738

33-річна Єлизавета Боярська – еталон краси для багатьох жінок. У актриси незвичайна і навіть трохи лялькова зовнішність, якій можна тільки позаздрити: кирпатий носик, ямочки на щоках і ідеальний рельєф обличчя. Не дивно, що зірка може перевтілюватися в будь-яких персонажів.

Читайте також:Новий імідж: Єлизавета Боярська здивувала несподіваним чином

Зараз Єлизавета знімається в кіно. І, судячи з усього, дії фільму розгортаються в 60-х роках. У своєму особистому блозі вона опублікувала знімок, на якому неймовірно схожа на модель тих років Твіггі.

В кадрі у Єлизавети стрілки в стилі «котячого ока». І шанувальникам було незвично бачити актрису в такому амплуа. У повсякденному житті Боярська віддає перевагу натуральні нюдовые відтінки і максимально природний макіяж.

© Instagram @lizavetabo

У коментарях до посту фолловери обсипали Єлизавету компліментами:

Дуже красива 🌷 як завжди

Клас😍 Навіть не дізнатися!

Єлизавета ви з роками ще красивіше!!!!

Добрий вечір, Ольга! У вас такий незвичайний образ! 🌹Не перестаєте дивувати!

До речі, Боярська — не тільки першокласна актриса, але і мама. У неї і її чоловіка Максима Матвєєва підростають двоє синів: Андрій і Гриша. Старшому 7 років, а молодший з’явився на світ у грудні минулого року. Через пару місяців після пологів актриса повернулася в театр і виглядала приголомшливо. Їй феноменально швидко вдалося повернутися в форму.

© Instagram @lizavetabo, @maxim_matveev_

Читайте також:Осіння прогулянка: Єлизавета Боярська поділилася рідкісним кадром з молодшим сином

У шоу «Вечірній Ургант» Боярська говорила, що старший син не ревнує її до молодшого. Навпаки, у хлопчаків справжня братська дружба, що не може не радувати батьків.

Андрій постійно піклується про братика. Він навіть мене контролює. Приходить і питає: «Мама, а Гриша вже поїв? А ти перевірила, як він себе почуває?» Так що вони кращі друзі, — додала Єлизавета.

Нагадаємо, що Боярська вже 8 років щаслива в шлюбі з 37-річним Максимом Матвєєвим. Роман між акторами зав’язався під час зйомок фільму «Не скажу», де вони знімалися разом. Закохані активно ведуть соціальні мережі, де діляться спільними знімками і фото. Подружжя не тільки знімаються разом у кіно, але і постійно проводять відпустку в компанії один одного.

© Instagram @lizavetabo
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo