Копія тато: співачка Ханна вперше показала обличчя дочки

1178

28-річна Ганна Іванова, відома шанувальникам під творчим псевдонімом Ханна, встигає будувати успішну музичну кар’єру і виховувати дочку, яка народилася у вересні минулого року в шлюбі з продюсером Павлом Курьяновым, більш відомим під псевдонімом Пашу.

Зіркові батьки дуже дозовано діляться інформацією про свою сім’ю. Наприклад, вони досі не розкрили ім’я своєї принцеси. Відомо лише, що воно починається на букву «А». Прихильники впевнені, що в честь першого дня народження дитини співачка все ж скасує режим секретності і розкриє ім’я своєї спадкоємиці.

Читайте також:Старовинне ім’я: Нюша зізналася, як назвала доньку

Зовсім недавно Анна вперше показала обличчя крихітки і викликала бурхливі обговорення фанатів, які прийшли до висновку, що дівчинка — копія свого знаменитого тата. А сьогодні вона поділилася чудовим родинним кадром з недавнього відпустки і розповіла про те, що дівчинка підросла і у неї змінюється характер, причому не в кращу сторону.

Від «принцеси» не залишилося і сліду))) маленька зефирка перетворилася в Боса🤣🤣🤣. Я, звичайно, намагаюся як заперечувати, але враховуючи батьківську підтримку, все це безрезультатно, — розповіла молода матуся.

© Instagram @offi_hanna

Шанувальники прийшли в захват від зворушливого сімейного кадру і залишають улюбленій співачці компліменти і добрі побажання, а також обговорюють, що маля все більше стає схожа на свого тата.

Маленький зефірний бос))) Татова доча!

Чудова сім’я і донька чарівна! Всіх вам благ, Анна і Павло!

Така вона класна!!! Пухляшка така! І звичайно, видно, одна особа з татом))

© Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, що Ганна і Павло познайомилися в 2010 році на конкурсі краси Miss Kemer International, де Ханна посіла перше місце. 10 червня 2015 року закохані одружилися в Кутузовському Рагсі міста Москви, а місяць тому пройшла урочиста церемонія на італійському острові Капрі.

Цього літа зіркове подружжя відзначили лляне весілля. Співачка зворушливо привітала коханого чоловіка з річницею і поділилася рідкісним весільним кадром.

4 роки тому я поставила свою найважливішу підпис в житті.

Самий цілеспрямований, невразливий, люблячий, турботливий, глибокий, працьовитий, мудрий і просто сильний духом чоловік ❤️ Спасибі любов моя, за те що робиш мене таким щасливим кожен божий день. Люблю, — написала у своєму особистому блозі співачка.

© Depositphotos, Instagram @offi_hanna

До речі, відома телеведуча Лєра Кудрявцева, минулого літа також стала мамою дочки, яку назвали Машею, теж нещодавно розсекретила дочка. Раніше вона говорила, дівчинка дуже схожа на свого тата, хокеїста Ігоря Макарова.

Донька звичайно копія Тато, але нічого — нічого, зате мій характер і пиріжок, — заявила Кудрявцева.

Шанувальники відзначають, що Машенька дійсно дуже схожа на Ігоря, адже вона успадкувала його фірмовий погляд.

© Instagram @leratv
Фото на анонс: Instagram @offi_hanna