Як у пісні: Юлія Савічева розповіла шанувальникам історію кохання з чоловіком

1172

32-річна співачка Юлія Савічева по праву вважається однією з найбільш таємничих вітчизняних зірок. Багато років артистка приховувала від преси свої відносини з музикантом Олександром Аршиновим, з яким вона познайомилася в далекому 2003 році. У жовтні 2014 року пара вирішила офіційно оформити свої стосунки, а в 2017 Савічева вперше стала мамою.

Юлия Савичева с дочкой© Instagram @yuliasavicheva

Співачка рідко розповідає про свою сім’ю, а фотографій з улюбленими людьми в особистому блозі артистки і зовсім можна перерахувати по пальцях. Однак сьогодні артистка вирішила привідкрити завісу таємниці й поділилася з шанувальниками не лише знімком з чоловіком, але й історією їх любові.

Знаєте, зараз зрозуміла для себе, що мені дуже важливо бути чесною. Про складному і особистому я можу говорити тільки через деякий час. Зараз, напевно, мені просто легше про це говорити. Про те, як розлучилася з чоловіком. Вперше — після «Фабрики зірок». Я поїхала в тур з іншими учасниками, і ми майже не бачилися. Тоді мені, 17-річною, здавалося, що світ звалився, він не дзвонив, не писав. І я вирішила, що все, немає у нас любові. Нескінченні тури дали про себе знати, був період, коли я жорстко хворіла. Як Аршинов про це дізнався, не знаю, але пам’ятаю його, в Пітері, в готелі з ліліями і якимись шоколадками. Пізніше прийшло друге, ще більш серйозне випробування. Було це в 2012 році. Я проводила весь вільний від концертів час на зйомках, Аршинов пропадав на студії. Ми зовсім перестали відчувати один одного. Я була буквально вичавлена емоційно, знаєте, коли ти відчуваєш нескінченну чорну смугу, коли втома переростає в апатію, а здоров’я — на межі можливостей. В результаті всього цього ми так посварилися, що я зібрала речі і поїхала жити в знімну квартиру. Я жила одна майже півроку. Похмуре був час, чесно вам скажу. В один прекрасний момент, я відкрила двері, а на порозі стояв він. Добре пам’ятаю, як він сказав: «Давай, збирай речі, ми обидва знаємо, чим все це закінчиться». Так наша історія стала піснею. З якої, як відомо, слів не викинеш.

© Instagram @yuliasavicheva

Шанувальники подякували співачку за відвертість і залишили безліч теплих коментарів:

Ваш особистий досвід — це досвід для інших пар і відносин!)

Бережіть один одного 💕

Бажаю вашій гарній родині щастя на довгі роки 😘

До речі, нещодавно, в честь річниці одруження, Юлія опублікувала гарне відео з весільного торжества. Особливо зворушує танець молодят, під час якого співачка не змогла стримати сліз.

Рівно п’ять років тому відбулося те, про що мріє, мабуть, кожна дівчина. Для нас же це було більше приводом зібрати всіх близьких і друзів разом. Я спокійно ставлюся до весільних заходів і штампу в паспорті. А от зібрати таку кількість друзів разом — дорогого коштує! Спасибі всім, хто був з нами в той день.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Савічева (@yuliasavicheva) on Oct 23, 2019 at 8:05am PDT

Фото на анонс: © Instagram @yuliasavicheva