«Як час летить»: старшої дочки Сергія Безрукова виповнилося 3 роки

828

45-річний актор Сергій Безруков щасливий у шлюбі з 35-річною Ганною Матісона вже більше 3-х років. Зіркова пара виховує двох чарівних дітей: дочку Марію і маленького Степана.

Сьогодні в зірковому сімействі справжнє свято — 3 роки Марійці. Щасливий татусь, який обожнює своїх спадкоємців, присвятив донечці зворушливий пост, поділившись з шанувальниками забавною фотографією Маші:

Маші сьогодні три роки!!!!)))) Вже три роки) Як час летить…. Машенька) — такий підписом супроводив знімок Сергій.

© Instagram @s_bezrukov

Шанувальникам дуже сподобалася жива фотографія розпатланою малятка і вони залишили під постом величезна кількість поздоровлень. Варто відзначити, що багато хто схиляється до того, що Маша — копія своєї мами:

І мама і тато в одному чоловічка!!!! Зі святом Вас з дружиною і вашу донечку, принцесу!!!! Щастя безмірного!!!! Бережи Вас Господь🙏🏻

З днем народження Машенька! Бажаю їй щасливого дитинства більше посмішок і радості! І нехай Господь зберігає всю вашу сім’ю і близьких людей. 💖💖🌸🌼🌹

Мамочкина копія.👍

До речі, у кліпі на третій сингл Сергія, який рік тому здійснив юнацьку мрію і створив свою групу, знялася 2-річна Машенька:

Літня пісня, літнє відео, літнє море і річна Маша! Кліп #сКакойМыПланеты знімати ніби й зовсім не планували, а потім вирішив поділитися настроєм, яке буває від домашніх зйомок!📽️ Вони справжні, щирі. Коли навколо немає нікого, все знято на мобільний.

А днями зіркова сім’я у складі вже чотирьох осіб повернулася на ті ж місця, де був знятий кліп. Про це дуже зворушливо у своєму особистому блозі повідомив актор:

Ті ж місця! І та ж пісня!!!!! «З ЯКОЮ МИ ПЛАНЕТИ»… група «Хрещений батько»…рівно рік тому ми знімали тут телефоноклип))))))))))) Пам’ятаєте????? Заспіваємо????? P. S. Тільки тепер нас на одну людину більше!!!!!!!!)

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Jul 2, 2019 at 11:42am PDT

До речі, Степан і Маша вже встигли побувати у тата на роботі. Сергій зізнається, що із задоволенням привчає своїх спадкоємців до театру. Малюк ще занадто малий, щоб дивитися спектаклі, але зате буває в татовій гримерці, а Машенька з радістю знайомиться з дитячим репертуаром Губернського театру і часто відвідує репетиції.

Сергей Безруков с сыном и дочкой© Instagram @s_bezrukov

Нагадаємо, що Сергій Безруков познайомився зі своєю нинішньою дружиною, режисером Ганною Матісон, у 2015 році на зйомках фільму «Чумацький шлях».

© Instagram @s_bezrukov

Читайте також:

  • Всі в зборі: Сергій Безруков показав підрослого сина
  • Ми на сонечку лежимо: Сергій Безруков показав фото з обома дітьми
  • Не по днях, а по годинах: Сергій Безруков показав вищу доньку
Фото на анонс: @s_bezrukov, @sb.fan.ua