Дві кучерики-близнючки: співачка Слава зворушливо привітала маму і тітку з днем народження

1532

38-річна Анастасія Сланевская, більш відома як співачка Слава, успішно поєднує сольну кар’єру і виховання двох дочок. Старша — Олександра (20) — вже доросла, самостійна дівчина: вона живе окремо від мами і вчиться в Щепкінського театральному училищі. Молодша дочка Антоніна (7) в минулому році стала першокласницею. Дівчинка росте веселою і активної і відвідує заняття з тхеквондо. Тоня була довгоочікуваною дитиною і народилася в нинішньому шлюб співачки з бізнесменом Анатолієм Даніліцкім.

© Instagram @nastya_slava

Слава любить ділитися новинами зі свого життя і викладати сімейні знімки, а сьогодні, на честь дня народження своєї мами і її рідної сестри-близнючки, вона підготувала зворушливе привітання, супроводивши його архівним знімком. До речі, в її родині всі жінки є творчими натурами: мати і тітка виступали з піснями «Бітлз».

Сьогодні народилися дві самі позитивні, розумні, веселі,добрі девчоночки!!!Моя матуся-Катя,і тітка Наташа!!!!з днем народження, улюблені!!!!всього самого самого самого хорошого!!!!

View this post on Instagram

A post shared by SLAVA (@nastya_slava) on Jul 17, 2019 at 1:32am PDT

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях, а багато відзначили, що Слава дуже схожа на свою маму:

Як добре мати сестру за життя і йти рука об руку! Привітай дівчаток від мене 😘😘❤️ Здров’я їм і щастя 😍

Настюша, у тебе такі класні Мама з Тіткою!!!! Дуже їх люблю!!!!! Дай Бог здоров’я!!!!!!

З днем народження Ваших мам! 🎂🎁💐Тонечка схожа на бабусю👌

До речі, нещодавно співачка порадувала фанатів рідкісним дитячим кадром. Вона опублікувала загальне фото з дитячого садка і з властивим їй гумором підписала його.

Я не можу!!!😂😂!!! вже в дитячому саду звездунья була!!!!

В коментарях Слава поділилася зворушливими спогадами про дитинство і висловила бажання поспілкуватися з кимось з минулого.

Може хто-небудь напише мені з мого садочка!!!! це було дуже щасливий час!!!! і хлопці і вихователі були дуже хороші і приємні люди!!! я до сих пір всіх пам’ятаю!! ось зараз з пам’яттю не дуже, а дитячий садок, навіть запахи пам’ятаю. єдине що, ненавиділа рибну запіканку і пінки з молока🤢.

© Instagram @nastya_slava

До речі, більшість шанувальників тоді безпомилково визначили на загальному фото свою улюблену співачку. Крім традиційних компліментів, вони відзначають, що молодша дочка — копія зіркової мами в дитинстві.

А Тоня то копія ваша виявляється в дитинстві)

Миленька дівчинка перетворилася в красиву, талановиту жінку! Обожнюю Вас!

Вас видали очі, точніше кокетливий погляд, другий ряд, друга ліворуч !!!! Справжня зірка!

Красуня!!! Вже було видно,що майбутня зірка!!!

До речі, Анастасія вже замислюється про онуків і вважає, що стане чудовою бабусею.

Ой, я буду шикарною бабулька! По-перше, я сто відсотків оселюся окремо від дітей і буду розповідати онукам історії про мою бурхливу молодість. А якщо серйозно, коли у Сашуни та Антоніни народяться діти, я з задоволенням буду з ними сидіти, — каже зоряна матуся.

© Instagram @nastya_slava, @alexandrawinter
Фото на анонс: Instagram @nastya_slava, @russianmusicawards