Як 20 років тому: анна михалкова сильно схудла за літо

276

Передбачаємо: найближчими днями в пошукових системах почастішає запит «як схудла анна михалкова». І це не дивно: актриса, яка вже котрий рік захоплює нас своєю формою, стала ще стрункішою. Без жартів! але ж колись зірка мучилася постійним схудненням, розповідаючи передплатникам про складнощі цього процесу: вага скакав, а настрій падав.

Анна майже все життя бореться із зайвою вагою, і бій це проходить зі змінним успіхом. То вона порадує фоловерів пристойним «схилом», то знову з сумом констатує: кілограми повернулися. Актриса пробувала і переносити вуглеводи в першу половину дня, і робити розвантажувальні тижні на фруктах, а одного разу навіть здала тест на харчову алергію — раптом вона просто їсть щось, що заважає схудненню?

Затія з тріском провалилася. З’ясувалося, що михалкова страждає алергією на мідії, але сама вона зізналася, що взагалі їх не вживає. «аня пішла в бабусю-наталію петрівну кончаловську, яка була дуже талановита, але завжди в тілі», — розповідала її мама тетяна михалкова. Але анна не має наміру була у всьому звинувачувати гени і рішуче боролася за свою ідеальну форму.

Перелом стався в 2018 році: тоді несподівано михалкова продемонструвала передплатникам підтягнуте тіло, викликавши шквал захоплення і логічних питань: як же їй це вдалося?

«була необхідність скинути вагу, щоб стабілізувати тиск, — зізналася зірка. — я зайнялася спортом, плюс на нервовому грунті кілограми самі йшли. Але ніякого зсж немає: можу дозволити собі алкоголь і все, що захочу. Не було якогось спеціального рішення, гіпертонія мені допомогла».

З того моменту анна мало змінювалася: їй нарешті вдалося досягти відмінної форми, що до сих пір провокує появу величезної кількості компліментів в її instagram. А тепер актриса явно схудла ще більше: на прем’єрі серіалу «вертинський» ми її, чесно сказати, не відразу дізналися.

Тільки погляньте на ці стрункі ноги і гострі вилиці! об’ємна шкірянка висить на плечах, підкреслюючи крихкість фігури.

У чому ж секрет? ви будете сміятися: напередодні прем’єри анна поскаржилася в своєму instagram на харчове отруєння. «тут мене всі запитують, як схуднути… Відкрила для себе новий спосіб. Купуєте на вулиці з рук трохи сметани і сиру, з’їдаєте… І далі дивовижний світ бактеріальної інфекції, яка відчуває себе як вдома і абсолютно не хоче з вами прощатися».

Спосіб, звичайно, радикальний, так що радити ми його точно не будемо. Але жарти в сторону: актриса дійсно стала виглядати ще стрункішою в порівнянні з собою ж три місяці тому. Сподіваємося, анна поділиться своїм секретом: вже дуже здорово вона виглядає! здається, схожий квітучий вигляд ми спостерігали в далекі 2000-і роки: михалкова виглядає так само, як двадцять років тому, і навіть краще.