«Я не сплю вже вісім місяців»: Регіна Тодоренко відверто розповіла про материнство

1038

29-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов стали батьками в грудні минулого року. На світ з’явився їхній синочок, якого назвали Михайло. Однак знаменита пара приховує обличчя малюка. Тим не менш, зіркові батьки, особливо сама Регіна, регулярно розповідають про свого спадкоємця.

© Instagram @vladtopalovofficial

У своєму інтерв’ю для Marie Claire телеведуча і молода матуся щиро розповіла про свою сім’ю і про те, як змінило її материнство. Регіна зізналася, що в першу чергу любов для неї – це її сім’я: чоловік і син.

Любов для мене зараз — це моя величезна родина і наш син Любов – це… життя. Взагалі мій девіз по життю – нести любов. І я вірю в те, що якщо до всього ставишся з любов’ю, то все у тебе виходить.

Регіна і Влад – ідеальна пара: вони майже все роблять разом. Як будь-яка творча пара, вони один одного підтримують і навіть подають якісь ідеї:

Ми разом читаємо, дивимося серіали, ходимо до психолога, плануємо зайнятися сквош, граємо, співаємо кавери. Наприклад, нещодавно ми записали разом кавер пісні Наталії Могилевської «Місяць», який вже скоро всім покажемо. Ми разом підтримуємо один одного в музичному плані і в моєму шоу: Влад допомагає мені і знімається в програмі, а я придумую для нього якісь фішки кліпи.

Свадебный портрет Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @reginatodorenko

Телеведуча також вже неодноразово згадувала у своєму особистому блозі про те, що її декрет тривав всього два тижні: зараз вона повторює, що це катастрофичечски мало для того, щоб прийти в себе і відновитися. Наступний декрет, запевняє Регіна, буде вже повноцінним:

Це челендж», який зараз, чесно скажу, мені дуже цікавий. Мені хочеться кричати про це привселюдно, і постійно говорити про материнство, про те, як виховувати та розвивати дитину. І у мене, як у будь-якої матері, є своя точка зору, яку мені хочеться донести до своєї аудиторії. Але поки я мовчу. Адже Я розумію, що кожна мама по-своєму права і у кожної мами є така ж своя точка зору, і вона теж правильна. Мені подобається це стан, в якому я зараз перебуваю, але в наступний раз в декрет я піду не на 15 днів, а все-таки на півроку.

© Instagram @vladtopalovofficial

Звичайно, народження першої дитини дуже сильно змінює людей – в цьому переконалася і Тодоренко. Регіна, яка в своєму житті зазнала дійсно багато всього, розповіла, що материнство – найскладніше, з чим стикалася:

З появою сина я стала дуже нервова, зворушлива, сентиментальна і дуже тривожна. Тому що все для мене в новинку і багато страшно, тому що ти у відповіді не тільки за себе. Чесно скажу, в клітці з тигром було легше, лежати поруч з бенгальським тигром теж було просто, підкорювати гори, стояти на кратері вулкана – взагалі легко, але виявилося, що материнство – це набагато складніше, що це потрібно вникнути і треба жити цим, треба жити і любити. Це така свого роду випробування, яке проходить кожна мама, а вже як я його пройду, ми подивимося через 18 років. Нерви для мене — це материнство, тому що такий нервової я не була ніколи. Це від недосипу, тому що я не сплю вже 8 місяців. Тому нервова.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 2, 2019 at 3:42am PDT

В інтерв’ю Регіна також розповіла про те, як прийти у форму після пологів: найголовніше правило – вести здоровий спосіб життя і до вагітності, а також займатися мінімальною фізичною активністю під час:

Коли у мене запитують: «Як прийти у форму після пологів?», я відповідаю: «Не втрачати її». Коли до пологів ти ведеш активний спосіб життя, займаєшся спортом, а під час вагітності хоча б гуляєш по десять кілометрів у день, те прийти у форму після народження дитини буде набагато простіше. Це я кажу про себе. До вагітності я займалася серфінгом, йогою, робила різні фізичні вправи, багато гуляла. Зараз я їм все на пару.

Що стосується їжі, Регіна воліє правильну їжу – корисні продукти на пару і спеціально розроблена дієтологами харчування:

Замовляю продукти з ферми: курей, курчат. Готую вдома, іноді готує мама, а іноді я користуюся доставкою їжі — спеціально розробленим для мене збалансованим харчуванням, розкладеним по коробочках. Так я робила перший місяць після пологів — розкладала їду по коробочках: курка, індичка, кролик — все саме дієтичне. Їла дуже дозовано кисломолочні продукти, хліб, сир. Виключила з раціону все, що червоного кольору. В цілому, порції — розміром з кулачок. Мені здається, такі порції добре впливають на роботу організму.

Регіна запевняє, що навіть фастфуд можна замінити більш корисними аналогами, як це робить вона сама:

Я дуже люблю фастфуд. Під час вагітності мені весь час хотілося з’їсти чізбургер і картоплю фрі. І я замовляла це все додому. Тому і набрала 18 кг! Я і зараз іноді дозволяю собі фастфуд, але часто готую його сама. Найважливіше – я не використовую соус, а готую йогурт і заправляю їм, щоб не було так калорійно. В булку загортаю котлету, додаю лист салату і все готово!

© Instagram @reginatodorenko

Читайте також:

  • Відео: Регіна Тодоренко показала будні мами немовляти
  • Регіна Тодоренко зізналася, скільки кілограмів набрала під час вагітності
  • Перші кадри: Влад Топалов показав у своєму кліпі новонародженого сина
Фото на анонс: © Instagram @reginatodorenko