«Я і тато»: Ігор Ніколаєв показав зворушливе дитяче фото з батьком

848

Співак і композитор Ігор Ніколаєв – щасливий батько двох дочок: Юлії (40) від першого шлюбу зі шкільною любов’ю Оленою Кудряшевой і донечки Вероніки (3) від нинішньої дружини Юлії Проскуряковою.

Игорь Николаев с обеими дочкамиInstagram @igor_nikolaev_music

Артист часто публікує у своєму особистому блозі знімки молодшої дочки, а на цей раз вирішив показати архівний знімок, на якому він у дитинстві позує з батьком, поетом, капітаном далекого плавання, членом Спілки письменників СРСР Юрієм Івановичем Ніколаєвим.

Игорь Николаев в детстве с отцом© Instagram @igor_nikolaev_music

Я і Тато. В цей день 38 тому його не стало. Пам’ятаю, люблю і сумую. Поет, член Спілки Письменників СРСР. Ось один з його віршів, люблю його:Дівчинка пряжу пряла -Не було пряжі гірше.Дівчина пряжу прялаТоже ще незграбно.Жінка пряжу пряла -Все тонше вона ставала,Але у вершин ремеслаСердце зупинилося.

Так в будь-якому ремеслі.І в поезії. В тому числі.Світла пам’ять і Царство Небесне Миколаєву Юрію Івановичу🙏

Шанувальники Ігоря Ніколаєва написали десятки зворушливих коментарів до посту і зазначили, що батько співака був справжнім красенем:

Який гарний тато!!!

Світла пам’ять хорошому талановитій людині і батькові

Світла пам’ять такому талановитому татові Юрію Івановичу Миколаєву 🙏🙏🙏

Світла пам’ять Юрію Івановичу! Дуже гарний був ваш батько! Шкода, що він так рано пішов. Зараз би він радів за вас, за онучок, пишався б вами… Скільки віршів ми не почули… Царство Небесне Юрію Івановичу! Ігор Юрійович, у вас дуже гарні батьки!

До речі, раніше, напередодні Дня перемоги Ігор Ніколаєв показав фото свого діда Івана Миколайовича Ніколаєва, якою він дуже пишається.

Instagram @igor_nikolaev_music

МІЙ БЕЗСМЕРТНИЙ ПОЛК — мій дід, Іван Миколайович Ніколаєв, пройшов всю війну і дійшов до Берліна. З Великим Святом — ДНЕМ ПЕРЕМОГИ! — він підписав фото з архівним знімком діда.

Читайте також:

  • Три автолюбителя: Ігор Ніколаєв показав «женихів» дочки
  • Рідкісний кадр: Ігор Ніколаєв показав фото з хрестин доньки
  • Ігор Ніколаєв розповів, чому його 3-річна донька не ходить в дитячий садок
Фото на анонс: Insrafeam @expressnovosti