Єлизавета Боярська розповіла, як вибирала школу для сина-першокласника

650

33-річна Єлизавета Боярська – одна із самих чарівних актрис нашого кіно. Вона гідно продовжує традиції акторської династії Боярських-Луппіан і успішно поєднує кар’єру в кіно і театрі зі щасливим сімейним життям і вихованням двох синів.

Читайте також:Єлизавета Боярська показала фото всіх представників своєї акторської династії

Єлизавета вже 9 років заміжня за актором Максимом Матвєєвим і в 2012 році подарувала йому сина Андрія, а в кінці минулого року на світ з’явився Григорій. Зіркове подружжя рідко діляться подробицями особистого життя і кожен сімейний кадр в їх особистих блогах – справжній подарунок для шанувальників.

© Instagram @lizavetabo

На цьому тижні актриса вперше після народження молодшого сина поспілкувалася з журналістами тижневика «7 днів» і розкрила деякі цікаві сімейні подробиці. Наприклад, докладно розповіла, як вибирала школу для старшого сина і про те, схожі чи її сини зовні і за характером. Крім того, Єлизавета зізналася, що мріє про поповнення в родині.

За словами зіркової матусі, вона дуже нервувала з-за того, що Андрій в цьому році пішов у перший клас. Вони з Максимом планували віддати його в столичну школу, так як вже багато років живуть на два міста. Однак у підсумку вони прийняли рішення, що основний час проведуть в Пітері, тому почали шукати відповідний навчальний заклад там.

Спочатку я хотіла на фізмат, тому що у Андрійка явно логіко-математичний склад розуму. Я дивилася гімназії з ухилом в математику, але потім, поспілкувавшись з батьками, зрозуміла, що це дуже складне навчання і дітям важко. Я від цього відмовилася. У підсумку ми вирішили, що це має бути звичайна державна школа з самою стандартною програмою, бажано з гуманітарним ухилом і акцентом на інтелектуально-духовний розвиток, – розповіла Єлизавета. – Початкова школа – це хороший вчитель, хороший клас, хороші батьки і гарна, здорова атмосфера всередині колективу. Загалом, Андрій рік ходив на підготовчі заняття в гімназію, яку він зараз пішов у перший клас. І у нього заняття вела педагог, яка буде керувати їх класом всю початкову школу. Вона Андрієві дуже подобається. Це, я вважаю, найголовніше.

© Instagram @lizavetabo, @maxim_matveev_

Боярська впевнена, що неважливо, гуманітарій Андрій або він більше розташований до математичних наук. Головне, щоб йому було цікаво вчитися і 11 шкільних років не стали для неї мукою. Актриса мріє, щоб син навчився дружити, слухати вчителів і правильно взаємодіяти з людьми у великому колективі.

Читайте також:Єлизавета Боярська розсекретила хресних свого 5-місячного сина

Єлизавета також трохи розповіла про молодшого сина Гришу. З’ясувалося, що він дуже тихий і спокійний малюк і, незважаючи на юний вік, часто подорожує зі знаменитими батьками. За словами актриси, брати обожнюють один одного і старший не тільки захищає молодшого, але і допомагає його заколисувати і стежить, щоб малюк не пустував.

Наші сини зовні абсолютно однакові. Гриша – це другий Андрій. Відчуття, що я народила того ж дитину через шість з половиною років, – жартує Єлизавета

А ось схожі за характером, поки говорити рано, так як Андрій віком Гриші теж був дуже спокійним малюком, зате зараз він, за словами його мами, суперактивний, пустотливий і неусидчивый.

© Instagram @lizavetabo

Наостанок співачка зізналася, що їй максимально комфортно в ролі мами синів і про доньку вона зовсім не мріє.

Мені дуже подобається бути мамою хлопчиків. Мені зрозуміло, що з ними робити. Подобається з ними пустувати. Подобається, як вони мислять, їх жарти, їх спосіб життя, іграшки, захоплення, мультики, які вони дивляться. Не хочеться загадувати, але, якщо будуть ще діти, я готова продовжити цю «хлопчачої» традицію.

До речі, навесні Єлизавета розповіла, як приходила в форму після других пологів. Актриса зізналася, що дуже швидко скинула зайві кілограми завдяки тому, що не засиджувалася в декреті і дотримувалася дієти годуючої мами. Також вона розповіла, що не останню роль в її схудненні зіграла хороша генетика.

Фото на анонс: Instagram @lizavetabo, @biletik_vkino