Осіннє зачарування: Марія Порошина поділилася кадрами з подорожі по Німеччині

712

46-річна Марія Порошина — талановита актриса і одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно. Вона встигає багато і успішно зніматися і виховувати п’ятьох дітей. 23-річна Поліна з’явилася на світ у шлюбі Марії і актора Гоші Куценка.

Пізніше Порошина вийшла заміж за актора Іллю Древнова і подарувала йому трьох дочок — Серафиму (14), Горпину (9) і Глафіру (3). А минулого літа стало відомо, що кінозірка вагітна в п’ятий раз.

У січні Марія народила свого єдиного сина, якого назвали Андрієм. Актриса не розкриває ім’я його батька і воліє не коментувати численні чутки на цю тему.

Детальніше:Марія Порошина: «Я чекаю сина від коханої людини»

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Проте актриса не забуває і про відпочинок: зараз Марія Порошина відправилася в поїздку до Німеччини, звідки радує численних шанувальників красивими осінніми фотографіями. Варто відзначити, що знаменитість рідко оновлює свій особистий блог, тому такі кадри особливо цінні.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna
© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna
Мария Порошина поделилась кадрами из путешествия по Германии© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

З історій в особистому блозі артистки її читачі дізналися, що Марія побувала в Вюрцбурзької резиденції— мальовничому архітектурному комплексі, який розташований у межах центру міста Вюрцбург. В кінці минулого століття колишня Резиденція князів-єпископів Вюрцбурга була внесена в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО як найбільш гармонійний і самий незвичайний з палаців у стилі бароко.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Nov 17, 2019 at 6:42am PST

До речі, зовсім недавно Марія відзначила свій день народження, і на честь свята е перший чоловік, Гоша Куценко, опублікував архівні фотографії, супроводивши їх теплою підписом:

1 Листопада для мене завжди був Святковим Днем. В цей День Народилася моя люба Маріє! Машенька!) Людина, що подарував мені першу Дочку Полинку! Моя Перша Справжня Любов — Порошина — з Днем Народження!) Я завжди поруч! Здоров’я тобі і діточкам! 🙏😇😀😀Удачі!)

© Instagram @goshakutsenko
© Instagram @goshakutsenko

Марія Порошина і Гоша Куценко познайомилися ще студентами на вступних іспитах в Школу-студію МХАТ. Між ними відразу проскочила іскра взаємної симпатії і невдовзі закохані одружилися. Однак незабаром після народження їхньої дочки Поліни зіркова пара розлучилася.

Думаю, нас розвели ті можливості, які на нас обрушилися. Зараз я розумію, що, коли народилася Полінка, я розгубився, для мене, як молодого батька, це був стрес, я просто не встояв перед спокусами цього життя, тому наш шлюб і зруйнувався, – нещодавно зізнався Куценко в програмі Бориса Корчевникова «Доля людини».

До речі, донька Марії і Гоші, 23-річна Поліна Куценко пішла по стопах своїх знаменитих батьків і закінчивши Театральний інститут імені Щукіна, стала успішною актрисою. Зоряна спадкоємиця вже встигла знятися разом з татом і стати зіркою серіалу «Останній мент».

Ми з татом постійно жартуємо один над одним і взагалі спілкуємося на позитиві. Мама сміється: «Ви просто як діти!» — і говорить, що у мене батькова міміка, – розповіла Поліна в недавньому інтерв’ю.

Порошина с дочерьюФото: Instagram @mashaporoshina
Фото на анонс: особистий блог зірки