Ігор Ніколаєв поділився зворушливим сімейним кадром в честь дня народження дружини

1380

Щороку Ігор Ніколаєв звертається до своєї дружини, Юлії Проскуряковою, з ніжними словами в день її народження. І в цей раз він не зрадив собі. Співак подякував за Юлію народження дочки і любов.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, КОХАНА! – написав Миколаїв у блозі поділився знімком сім’ї. – ТИ ПРЕКРАСНИЙ СВІТЛИЙ ЧОЛОВІК!❤️СПАСИБІ ЗА ЛЮБОВ!😘 ДЯКУЄМО ЗА ВЕРОНІКУ!

Игорь Николаев с женой и дочкой© Instagram @igor_nikolaev_music

До привітань приєдналися численні зіркові друзі сім’ї.

Юлечку вітаю з Днем Народження❤️❤️❤️💐 (Лоліта Мілявська)

З Днем Народження Юлечку! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🎂 (Інна Малікова)

З Днем Народження Юленьку!!!🌸🌺 (Зара)

З Днем Народження чудову Фею-Юлечку🧚♀️🎂 (Крістіна Орбакайте)

З Днем Народження твою любоFF ❤️ (Марина Газманова)

Юлія Проскурякова легко і невимушено влилася в життя Миколаєва і змогла привернути до себе його друзів.

Игорь Николаев и Юлия Проскурякова с Аллой Пугачевой© Instagram @uliaveronika

Історія знайомства цієї пари схожа на казку. Вони познайомилися в 2005 році в Єкатеринбурзі. На той момент Проскуряковою було 23 роки. Вона вже встигла попрацювати нотаріальній конторі, але мріяла про сцену, хотіла стати співачкою. Одного разу за компанію з подругою Юля вирушила на сольний концерт Миколаєва. Їй так сподобався виступ співака, що вона вирішила дочекатися його у гримерки і запропонувала влаштувати їй прослуховування.

А він не відмовився – запропонував заспівати що-небудь прямо там, на сходах. Її манера виконання Миколаєву сподобалася, і він залишив їй телефон свого помічника. Минуло півроку, перш ніж Проскурякова зважилася на дзвінок. До того моменту вона вже перебралася до Москви і пробувала себе в різних вокальних конкурсах, але удача їй не посміхалася. Юля набрала номер помічника Ігоря Ніколаєва, зв’язалася з співаком, а потім у них трапився роман.

Вперше співак представив Юлію публіці в 2008 році на конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі. У 2010 році пара вирішила зареєструвати свої відносини. 23 вересня вони розписалися в Тверському загсі. Торжество пройшло в колі друзів.

Дочка Юлии Проскуряковой и Игоря Николаева© Instagram @uliaveronika

Пара п’ять років мріяла про дітей, але у них ніяк не виходило. Постійні розмови про ймовірну вагітність боляче поранили Проскурякову, але вона не подавала виду. Вже після появи на світ доньки Вероніки вона розповідала, що страждала від питань про майбутніх спадкоємців.

Зараз пара весь свій вільний час проводить разом. Юля багато часу приділяє вихованню доньки Вероніки і часто показує її знімки у своєму особистому блозі. Як відзначають користувачі, малятко росте копією свого зоряного тата.

Читайте також:

  • Маленька помічниця: Ігор Ніколаєв показав, як дочка доглядає за садом
  • «З нянею говорить по-англійськи»: Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова розповіли про доньку
  • Юлія Проскурякова розповіла про няню-філіппінці, мультиках і піснях для доньки
Фото на анонс: © Instagram @uliaveronika