І Гагарін, і гусар: Іван Стебунов розчулив шанувальників своїми дитячими фотографіями

1859

Сьогодні святкує 38-й день народження відомий актор театру і кіно – Іван Стебунов. В честь свята він поділився в особистому блозі серією дитячих фото з сімейного альбому.

Тепер 38! – підписав кадри іменинник.

© Instagram @stebunov_i

Шанувальники поспішають привітати улюбленого актора з днем народження і залишають йому безліч добрих побажань.

З днем народження, чудовий артист!Здоров’я і побільше хороших ролей!

З Днем Народження! Нових приголомшливих звершень, неиссякающей енергії і іскристого натхнення!

Іван, я Вас Вітаю з Днем Народження!!! Я щиро і від усієї душі бажаю Вам величезного щастя, удачі та успіху в кар’єрі, любові, взаєморозуміння в сім’ї, щоб кожен новий день ніс в собі тільки радісні моменти!!! Ви приголомшливий, чудовий чоловік, і дуже талановита людина!!!

Нагадаємо, що Іван був одружений на актрисі Марині Александрової. Однак вони не змогли зберегти сім’ю і після 2 років спільного життя розлучилися. Зірка кіно вперше розкрив причини розлучення минулої зими в інтерв’ю Борису Корчевникову для передачі «Доля людини».

Я сам все зіпсував, я сам винен, це все я заслужив, я був шалений в тому віці…Я змінив. І все… — відверто розповів Іван.

Хоча Іван і не зізнавався в зраді прямо, але Марина, як і всі жінки, все відчувала. За словами Івана, вони з Мариною якийсь час намагалися зберегти шлюб, забути, але стосунки вже стали іншими.

Читайте також:Відверто: Іван Стебунов розповів про розлучення з Мариною Александрової і про нову сім’ю

Зараз Стебунов щасливий у шлюбі з другою дружиною Оленою. Вони випадково познайомилися в банку, де працювала Олена. Їх перше побачення відбулося за містом на риболовлі, куди для перевірки актор запросив дівчину. «Це мій чоловік, це правда», — говорить про Олену Іван. До того часу актор звик до холостяцького життя, тому Олені довелося взяти ініціативу у свої руки й досить ультимативно заявити про своє бажання жити разом з Іваном.

© Instagram @tovarisch_krupskaya

Іван зізнався, що «з появою його майбутньої дружини в будинку все змінилося, заповнилося». Через півроку Іван зробив Олені пропозицію, просто сказавши: «…в суботу ми йдемо в ЗАГС». Весілля була тиха, запрошені були тільки близькі люди і друзі. На питання про дітей актор впевнено відповідає: «Все буде».

До речі, Іван і його старша сестра Олена пішли по стопах своєї мами, заслуженої артистки Росії та актриси Новосибірського академічного молодіжного театру «Глобус» Ольги Михайлівни Стебуновой. Він вперше вийшов на театральний підмостки ще в ранньому дитинстві, а після школи поступив в Новосибірське театральне училище, проте був відрахований після 2 курсу. У підсумку Стебунов закінчив Російський державний інститут сценічних мистецтв (РГИСИ) в Петербурзі, а пізніше закінчив Вищі курси сценаристів і режисерів у Москві.

© Instagram @alena_stebunova

Зазначимо, що хоча у актора поки немає своїх дітей, всю свою любов і турботу він дарує чарівною племінниці Адель, дочку старшої сестри. Зараз дівчинці 4 роки і вона вже робить неймовірні успіхи в модельному бізнесі.

© Instagram @alena_stebunova

У дівчинки чудові світлі волосся і величезні блакитні очі, а також неймовірно чарівна посмішка. Вона регулярно виходить на подіум та бере участь в безлічі рекламних зйомок.

Коли доньці було дев’ять місяців, я відправила її домашнє фото в агентство President Kids. Вони неохоче беруть таких малюків, але її поставили у внутрішню базу, а пізніше – і в основну. Коли доньці виповнився рік і п’ять місяців, нас запросили на кастинг (просто прислали розсилку від компанії-виробника дитячого харчування). Ми прийшли, зустрілися з режисером, там вибирали пару – мама плюс малюк. Аделька сподобалася, я сподобалася, і нас взяли, – розповідає про кар’єру дочки Олена. – Мені страшенно подобається в Адельке, і що, я думаю, має залучати, у неї абсолютно променисте чарівність. Коли ти дивишся на її фотографії, хочеться посміхатися.

© Instagram @adel_gudauskas_official
Фото на анонс: Instagram @stebunov_i